Nintendo, Ετοιμάζει νέα κονσόλα

Με το Wii U να εξελίσσεται σε αποτυχία, η Nintendo είναι υποχρεωμένη περισσότερο από ποτέ να κοιτάει το μέλλον. Και αυτό ακριβώς κάνει. Όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος της εταιρείας Satoru Iwata, η Nintendo ετοιμάζει την επόμενη κονσόλα της και μάλιστα ήδη έχει μια καθαρή ιδέα για την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει.

Update: Διορθώσαμε τον τίτλο.

Πάντως, άμεση προτεραιότητα της Nintendo είναι το Wii U, το οποίο θα έχει την τιμητική του στην Ε3. Σύμφωνα με τον Iwata, η Nintendo θα παρουσιάσει νέα παιχνίδια που εκμεταλλεύονται το Wii U GamePad. Κάποια από αυτά βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης, ενώ άλλα είναι σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης.

Στόχος της Nintendo είναι η ανάκαμψη του Wii U με τίτλους που αναδεικνύουν τις ξεχωριστές δυνατότητες της κονσόλας. Εσείς τί πιστεύετε ότι πρέπει να κάνει η Nintendo με το Wii U και τον διάδοχό του;

Nintendo νέα κονσόλα, Nintendo, Ετοιμάζει νέα κονσόλα

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos K

O τίτλος είναι παραπλανητικός, δεν ετοιμάζουν νέα κονσόλα γιατί το WiiU δεν πέτυχε στην αγορά, η δήλωση έγινε στα πλαίσια του Q&A των επενδυτών με τον Iwata, όπου σε ερώτηση επενδυτή για το πότε θα κυκλοφορήσει νέα κονσόλα, ο Iwata είπε πως όπως πάντα, οι προετοιμασίες για την επόμενη κονσόλα ξεκινάνε λίγο μετά την κυκλοφορία μιας γενιάς (το ίδιο έγινε με τα GameCube, Wii και WiiU), όμως δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει κάτι πριν οι κάτοχοι του WiiU μείνουν ικανοποιημένοι απο την αγορά τους, δηλαδή η υποστήριξη της κονσόλας και η διάρκεια ζωής της δεν αλλάζει λόγω πωλήσεων.

Κώστας Βλαχάκης

Είμαι σίγουρος ότι δεν γνωρίζεις την ετυμολογία της λέξης “παραπλανητικός”.

stregas

Νομίζω ότι η Nintendo έχασε το τρένο των εξελίξεων.
Το Wii U έμεινε δυο γενιές πίσω από τον ανταγωνισμό, δεν έχει ανεξάρτητους developers να δώσουν καινούργια παιχνίδια, και βασίζονται ακόμη στον Λινκ , τον μουστάκια και τον ανόητο αδερφό του.
Τα ίδια παιχνίδια που παίζαμε πριν δέκα χρόνια, μας πασάρουν πάλι σε νέο περιτύλιγμα.
Απαράδεκτο…

Luke

Δυστυχώς μια πολυ δυνατή απο άποψη hardware κονσόλα όπως το wi u,έγινε ή μαλλον την έκαναν αποτυχία απο μια επι χρονια λανθασμένη πολιτική της Nintendo όσο αναφορά τα δικαιώματα και την συνεργασία με μεγάλα studio παιχνιδιών.Μεγαλη ποιότητα προϊόντων με ελάχιστη υποστήριξη απο τρίτους .

giannogeorge

Ποιος ο λόγος για κάποιον να πάρει κάτι τέτοιο όταν πλέον το “μίνι” στα κινητά είναι οι 4,7 ίντσες, τα “κανονικά” κινητά πάνω από 5″ και το έχεις συνεχώς μαζί σου; οκ, περισσότεροι τίτλοι, σαφώς καλύτερα γραφικά (υποθέτω) αλλά τα οφέλη δεν είναι σημαντικά περισσότερα. Όταν κάποιος, πχ, έχει ένα Samsung Note, οποιαδήποτε μίνι gaming “κονσόλα” ήδη θεωρείται υπερβολική. Εδώ με το S3 μου, παίζω ανετότατα, παιχνίδια.

spirosR

Οχι και δυο γενιες πισω το wii u ποιο δυνατο απο PS3 xbox360 κατώτερο απο ps4 xbox one! Μην ξεχναμε και το πρώτο wii πουλησε 101.000.000 εκ κονσολες. Για την Nintendo δεν λεει τιποτα αν το wii u απέτυχε δεν ειναι η πρωτη φορα! Μην ξεχναμε την αποτυχια του ps vita και τα κατώτερα νουμερα του xbox one.

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, καταλάβαμε από σχόλια κάποιων φίλων, ότι σας στεναχώρησε το σχόλιο στον τίτλο μας, οπότε και το αφαιρέσαμε.

Αντρέας

Η Nintendo έχει δημιουργήσει μια υπέροχη κονσόλα αλλά δεν έχει και καθόλου τίτλους. Είναι γενεές μπροστά

Τάσος

Καλό θα ηταν απο 2017-18 να βγάλει κάτι δυνατό να παιζει 4k και να κερδίσει πίσω τους developer αλλιως κλαφτα χαραλαμπε στο τομεα των σταθερών κονσολών γιατί στις φορητές είναι άπιστη μέχρι στιγμής..πάντως κρίμα θα είναι να εξαφανιστεί η Νιντέντο,με αυτή μεγαλωσαμε κάποιοι αλλά η αλήθεια είναι οτι με τα τελευταια 2 μηχανήματα μας πούλησε άσχημα και ο κόσμος πλεον δεν συγχωρεί..(και καλά κανει)

dimmis

Έμενα προσωπικά μου αρέσει αρκετά το Wii U.
H Nintendo έχει παιχνίδια πολύ διασκεδαστικα κ διαχρονικά..

Thanasis

Η Nintendo βαδίζει αποκλειστικά σε παιχνίδια και όχι σε πολυμηχάνημα (ps και xbox).
Ας μην ξεχνάμε από που ξεκίνησε (gboy klp).
Οι τιμές των εταιριών sony και ms από πάντα ήταν φουσκωμένες διότι πούλαγαν όνομα-φήρμα
ενώ η Nintendo μόνο παιχνίδια.
Τί να τον κάνω τον 500 δίσκο απ’ την στιγμή που το 8 και 32 είναι οκ.
Που 300 ή πόσο έχει πέσει ακόμα και που 400 κοκ.
Mario, Donkey. Resident evil και όλα κομπλέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.