Nintendo NX: Έρχεται τον Μάρτιο του 2017

Η ύπαρξη του Nintendo NX αποκαλύφθηκε πέρυσι όταν η Nintendo επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει μια νέα κονσόλα, όμως δεν αναφέρθηκε πότε θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση. Υπήρχαν πολλές υποθέσεις ότι μπορεί να κυκλοφορήσει μέσα στο 2016, αλλά τελικά έπεσαν έξω.

Κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης των επίσημων οικονομικών αποτελεσμάτων, η Nintendo αναφέρθηκε στο Nintendo NX επιβεβαιώνοντας ότι τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν μέσα στο 2017. Πιο, συγκεκριμένα, ο στόχος είναι να γίνει η κυκλοφορία του Nintendo NX τον Μάρτιο του 2017 και πρόκειται για ημερομηνία που αφορά στην παγκόσμια αγορά.

Με δηλώσεις της η Nintendo επισημαίνει ότι αναπτύσσει μια ειδική gaming πλατφόρμα με κωδική ονομασία “NX” μαζί με ένα ολοκαίνουριο concept. “For our dedicated video game platform business, Nintendo is currently developing a gaming platform codenamed NX with a brand-new concept. NX will be launched in March 2017 globally”.

Διευκρινίζεται ότι το “NX” είναι η κωδική ονομασία της κονσόλας και ότι το τελικό προϊόν θα έχει διαφορετική ονομασία. Όσοι ευελπιστούν να δουν την κονσόλα στην επερχόμενη E3, μάλλον θα απογοητευτούν καθώς κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.

nintendo nx release sate, Nintendo NX: Έρχεται τον Μάρτιο του 2017

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νωντας

Ας ειναι δυνατοτερη απο ps4 και ας αργησει,αν οχι δεν αγοραζουμε τιποτα,τερμα τα συγχωροχαρτια στην καποτε σπουδαια(μεχρι gamecube)nintendo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.