Nintendo Wii U, Η πλήρης αποκάλυψη θα γίνει στην έκθεση Ε3

Η Nintendo ανακοίνωσε την ημέρα και ώρα που θα γίνει η παρουσίασή της στην Ε3, ολοκληρώνοντας το παζλ της φετινής έκθεσης. Έτσι λοιπόν, την Τρίτη 5 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα ώρα Ελλάδος, έχουμε την πλήρη αποκάλυψη την κονσόλας video gaming Wii U, που σηματοδοτεί την έλευση της νέας γενιάς συστημάτων οικιακής ψυχαγωγίας.

Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, στη φετινή Ε3 η Nintendo παίζει μόνη της, καθώς οι άλλοι δύο δεν πρόκειται να μιλήσουν για next-gen. Ας ελπίσουμε ότι θα μας τρελάνει με το Wii U.

, Nintendo Wii U, Η πλήρης αποκάλυψη θα γίνει στην έκθεση Ε3

, Nintendo Wii U, Η πλήρης αποκάλυψη θα γίνει στην έκθεση Ε3

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
κώστας

Θα είναι “τούμπανο”!

hayatevo9

Άντε να δούμε μπας και σε αυτή τη γενιά η Ν κοιτάξει στα ίσα τον ανταγωνισμό όσον αφορά δυνατότητες αλλά και να πάρει στο πλευρό της τους 3rd party developers

Tony Cool

Hayatevo ποτε δεν τα κοιταζε αυτα τα δυο που αναφερεις η nintendo και οπως ξερεις δεν της βγηκε σε κακο,αφου τα τελευταια 30 χρονια αν εξαιρεσεις ελαχιστα χρονικα διαστηματα ηταν παντα πρωτη σε πωλησεις.Οποτε ψιλοχλωμο να τα κανει τωρα.

hayatevo9

βασικά Τόνυ τα κοίταζε επί εποχές ν64 και gamecube κι έφαγε την τεράστια σκόνη της Σόνυ. Αλλά εγώ προτιμούσα αυτές τις 2 κονσόλες από το Wii κι ας μην τα πήγαν καλά. Γιατί ήταν αμιγώς κονσόλες για καθαρόαίμο gaming κ είχαν όλα τα είδη παιχνιδιού (πχ το Wii έχει τεράστια έλλειψη από καλά fighting,racing games) αλλά είναι γεμάτο από Wii fits Wii sports κτλ. Η κατάσταση θα αλλάξει μόνο όταν άλλοι παραγωγοί αποφασίσουν να ασχοληθούν σοβαρά με τη νέα κονσόλα,όπως είπα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games E3

Οριστικό τέλος για την έκθεση Ε3 μετά από 28 χρόνια

Η Electronic Entertainment Expo, πιο γνωστή ως E3, κατέβασε επίσημα ρολά μετά από 28 χρόνια παρουσίας, μετά από πολλά προβλήματα.

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.