Δευτέρα
29/10/2012

Παίξτε Nintendo Wii U από σήμερα

Το πολυαναμενόμενο Nintendo Wii U κυκλοφορεί 30 Νοεμβρίου, αλλά έχετε την ευκαιρία να πάρετε μια πρώτη γεύση από τη νέα κονσόλα ένα μήνα νωρίτερα. Η Nortec σας καλεί να δοκιμάσετε το Wii U, την Τρίτη 30 Οκτωβρίου στο The Mall Athens, στον τρίτο όροφο έξω από το κατάστημα Cocoa Bean, από τις 12 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ.

Εκεί θα σας περιμένουν 10 Wii U, στα οποία θα μπορείτε να παίξετε τα Nintendo Land, New Super Mario Bros. U, Wonderful 101, Pikmin 3, Panorama View, ZombiU, Assassin’s Creed 3, Rayman Legend, Darksiders 2 και Τekken Tag Tournament. Παράλληλα, θα υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις, κληρώσεις για πλούσια δώρα και μία μεγάλη λίστα από guest star, συμπεριλαμβανομένων και των αδελφών Mario και Luigi.

Δυστυχώς, λόγω της περιορισμένης διαθεσιμότητας των συστημάτων Wii U που θα χρησιμοποιηθούν, δεν υπάρχει η δυνατότητα να επαναληφθεί η ενέργεια και σε άλλες ημέρες ή περιοχές, καθώς οι ίδιες συσκευές θα χρησιμοποιηθούν στα αντίστοιχα events που θα πραγματοποιηθούν στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.

Παίξτε Nintendo Wii U από σήμερα

Πηγή: Game20.gr

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .


Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η Tron λέει:

    ΜΟΥΣΙΚΑΡΑ

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.