Nintendo Wii U, Ιούνιο με Σεπτέμβριο 2012 η κυκλοφορία του [φήμες]

Γνωρίζουμε ότι το Nintendo Wii U θα κυκλοφορήσει το 2012, και με βάση τη συνήθη πρακτική των εταιριών, είναι λογικό να υποθέτουμε ότι θα βγει προς το τέλος της χρονιάς. Κι όμως, από τη στιγμή που ανανακοινώθηκε το Wii U στην έκθεση Ε3, υπάρχει η αίσθηση ότι η κονσόλα θα κυκλοφορήσει σε ασυνήθιστη για λανσάρισμα νέας συσκευής περίοδο.

Αυτή η συζήτηση επανέρχεται στο προσκήνιο από τους γνωστούς Γάλλους φίλους μας, που χθες έβγαλαν τη φήμη για την πρόθεση της Nintendo να κάνει σημαντικές αλλαγές στο 3DS. Υποτίθεται λοιπόν ότι οι developers αναμένουν το Wii U να βγει τον Ιούνιο του 2012. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα η κονσόλα τελικά να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, ώστε να εξομαλυνθούν διάφορα προβλήματα που υπάρχουν με το χειριστήριο και έχουν προκαλέσει την δυσφορία των developers. Όλα αυτά είναι φήμες, οπότε μην τα παίρνετε τοις μετρητοίς.

, Nintendo Wii U, Ιούνιο με Σεπτέμβριο 2012 η κυκλοφορία του [φήμες]

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Ας κυκλοφορήσει πρώτα και βλέπουμε.Αν πάντως η τιμή του είναι σαν του nintendo 3ds (πριν γίνει η μείωση) , τότε καλά κρασιά να πεις στην nintendo.Ας το κρατήσει να το παίζει μόνη της! lol
Eλπίζω να έμαθε από τα λάθη της και να μην καταντήσει σαν την apple σε θέμα τιμών.

spyros

Σε αυτή την γενιά παιχνιδομηχανών ίσως να της γυρίσει πολύ μπούμερανγκ η προηγουμένων ετών πολιτίκη της (βλέπε “family style” games). Ήδη με το 3DS έκανε λάθη που ούτε δεν δικαιολογούνται για την συγκεκριμένη εταιρία. Πρέπει να προσπαθήσει πολύ ώστε οι hardcore πελάτες & κυρίως developers να ενδιαφερθούν για το WIIU, ονομασία που κατά την γνώμη μου πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει επειδή προκαλεί σύγχυση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.