Nintendo Wii U, Το υπερχειριστήριο του θα έχει NFC

Αν πιστεύετε ότι το Wii Remote ήταν επαναστατικό (που δεν ήταν), που να δείτε τι μπορεί να κάνει το υπερχειριστήριο του Nintendo Wii U. Για την ακρίβεια, και τι δεν κάνει! Όπως ανακοίνωσε η Nintendo, το θαυματουργό tablet controller διαθέτει τεχνολογία NFC (Near Field Communication), που του επιτρέπει να «διαβάζει» πραγματικά αντικείμενα και κάρτες.

Θα μπορεί έτσι να σκανάρει ειδικά αντικείμενα που «αλληλεπιδρούν» με τα βιντεοπαιχνίδια (όπως τα κουκλάκια του δημοφιλέστατου Skylanders), αλλά και πιστωτικές κάρτες διευκολύνοντας έτσι τις πληρωμές. Πρόκειται για πρωτοεμφανιζόμενη τεχνολογία στο gaming, η οποία σίγουρα θα εξαπλωθεί με την υποστήριξη της Nintendo. Ακόμα καλύτερα, μπορεί να εμπλουτίσει ουσιαστικά την εμπειρία των παικτών, κάτι που μπορούμε να πούμε και γενικά για το Wii U, αντίθετα με τον προκάτοχό του που έμεινε στη… θεωρία. Γι αυτό λοιπόν μη γελιέστε, η νέα γενιά ξεκινάει φέτος με το Wii U!

, Nintendo Wii U, Το υπερχειριστήριο του θα έχει NFC

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Eaglos

Στο πρακτικό κομμάτι του gaming υπάρχει κάτι καινοτόμο
πέραν του ότι μπορείς να συνεχίζεις να παίζεις όταν η γιαγιά
σου θέλει να δει το Πάμε Πακέτο;

Δεν ρωτάω για specs αλλά για καινοτομία, για ένα μπαμ όπως
αυτό του πρηγούμενου Wii όπου τρέλανε κόσμο.

md03582

γιατι δεν ηταν επαναστατικο το wii remote? επειδη δεν εχει μουσια κ σφυροδρεπανο ή μήπως επειδη δεν εχει το φαγωμενο μηλο? πρωτα η νιντεντο κ μετα ολοι οι αλλοι δευτεροι και σε αυτο. μαλλον δεν εχεις παιξει ακομα το zelda skyward sword.

hayatevo9

χάλια το χειριστηριο του πρώτου Wii γενικά το είδος χειρισμού που σε έβγαζε εκτός του τρόπου που είχες συνηθίσει να παίζεις κ εκτός αυτού όταν βλέπεις κάτι παιχνίδια Wii fit, Wii fit plus να πουλάνε 40 μύρια και τα 2, καταλαβαίνεις εξαιτίας τι’ παιχνιδιών ‘πούλησε αυτή η κονσόλα. το Wii u όμως θα τα σαρώσει όλα κ ειδικά λόγου της 3 rd party υποστήριξης..

Tony Cool

@hayatevo9
Το οτι σε εμενα και εσενα μπορει να αρεσουν περισσοτερο καποια ”ενηλικα” games,οπως οι σειρες CoD,gears of war,MoH κλπ,δε σημαινει σε καμμια περιπτωση οτι ειναι και καλυτερα των super mario,zelda,kirby,pokemon και δεν ξερω και εγω τι αλλο!Καθε αλλο μαλιστα.Και δεν ειναι φαινομενο του wii αυτο.Παντα η nintendo πουλαει οσο ολες οι υπολοιπες εταιριες μαζι!

GK

Εχει να προσφερει αρκετα παραπανω απο τα συνιθισμενα. Το εχουμε δει στο ds και 3ds πως λειτουργουν δυο οθονες κια θα δουμε παραπανω τωρα. ακομα και για local multiplayer(που ηταν παντα απο τα δυνατα σημεια την nin) με ασυμετρο gaming οπως εδειξαν τα demo δηλαδη ο παικτης με το pad να εχει πληροφοριες που δεν εχουν οι αλλοι,να χειριζεται τον χαρακτηρα του χωρισ να τον βλεπουν κ.α πολλα που ειμαι σιγουρος θα μας δωσει η Nintendo. και αμα ειναι αρκετα δυνατο(οχι κανα κτηνος για να κρατηθει η τιμη σχετικα χαμηλα) πιστευω οτι θα εχει πολλες πιθανοτητες να ξανακυριαρχισει και σε αυτη τη γενια.

hayatevo9

τόνυ έχεις δίκιο αλλά η Ν έκανε casual το gaming κι αυτό δεν είναι ο, τι καλύτερο. Σίγουρα σέβομαι το τι έχει κάνει στο χώρο, αλλά εμένα τα παιδικά παιχνίδια της δε με αγγίζουν, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι καλά. Κι όσον αφορά στις πωλήσεις να που θυμίσω ότι στις 2 προηγούμενες γενιές η Ν έχασε κατά κράτος από την Σόνυ με τα 110 μύρια κονσόλες που πούλησε το πρώτο play station κ τα 155 μύρια του δεύτερου, νούμερα που ακόμη κ τόσα χρόνια που είναι στο χώρο καμία οικιακή της κονσόλα δεν έχει αγγίξει ακόμη. Στο χώρο των φορητών όμως εννοείται ότι είναι πρώτη:-) εκτός αν εννοείς αυτό..

Tony Cool

hayatevo9 οντως τα ps1+2 ηταν τρομακτικες επιτυχιες και απο τις λιγες φορες που ιδρωσε η nintendo στα 30 χρονια που κυριαρχει.Οσο για το casual gaming που λες για εμενα πχ ειναι πολυ σημαντικο.Δηλαδη εχω το pc και το xbox για τα ”απαιτητικα” games αλλα και το 3ds για τα casual.Πιθανοτατα αν δεν ειχα μεγαλωσει με nes και game boy να μου ητανε παγερα αδιαφορα και εμενα αυτα τα παιχνιδια.Οπως επισης αν μου βαλεις το μαχαιρι στο λαιμο και μου ζητησεις να κρατησω μονο ενα συστημα θα κρατησω το pc μου,και οχι το nintendo! 😀

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.