Η επόμενη γενιά συστημάτων ξεκινάει με το Nintendo Wii U [E3 2012]

Η επόμενη γενιά συστημάτων οικιακής ψυχαγωγίας ξεκινάει φέτος με το πολυαναμενόμενο Nintendo Wii U. Στην Ε3 η Nintendo παρουσίασε την κονσόλα και τα πρώτα παιχνίδια που θα μπορείτε να τσιμπήσετε όταν κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. H βασική ατραξιόν του Wii U βέβαια είναι το πρωτοποριακό χειριστήριο ονόματι Wii U GamePad, το οποίο αλλάζει τον τρόπο που αλληλεπιδράμε με τα games.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Wii U τελικά υποστηρίζει δύο GamePads, έως τέσσερα Wii Remotes, καθώς και άλλα περιφερειακά του Wii. Γνωρίστε το εντυπωσιακό hardware και ορισμένα από τα βαρβάτα τα παιχνίδια του Wii U και πείτε μας γνώμη.

, Η επόμενη γενιά συστημάτων ξεκινάει με το Nintendo Wii U [E3 2012]

, Η επόμενη γενιά συστημάτων ξεκινάει με το Nintendo Wii U [E3 2012]

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
κώστας

τι να πει κάνεις… cpu ibm… gpu amd… ούτε χρονισμοί… ούτε μνήμη συστήματος… ούτε μνήμη βίντεο… μας δουλευει για τα καλά η nitendo.

MANOS

Η Nintendo συνεχίζει την επιτυχημένη συνταγή του Wii που της αποφέρει πωλήσεις.
Δεν είναι άσχημο, προσωπικά θα ήθελα να το δοκιμάσω και να παίξω μαζί του αλλα δεν θα το αγόραζα, είμαι από αυτούς που θα περιμένουν Sony & Microsoft με τις πιο extreme gaming κονσόλες.
Από τις φετινές παρουσιάσεις των τριών εταιριών η πιο ωραία ήταν της Microsoft.

Nintendo E3 2012 Press Conference:
https://e3.gamespot.com/press-conference/nintendo-e3/?tag=Topslot;E32012PressConferenceReplays;TheWiiUAnd3dsUnleash

Labros89K

Bρηκαν τροπο να ενωσουν το GameBoy με το Wii.Πρωτοτυπο?Ναι,Εντυπωσιακο?Σιγουρα,Καινοτομο?Ναι Αλλα εντελως περιττο φερνει την κονσολα πολυ μπροστα απο αποψη καινοτομιας αλλα πολυ πισω απο αποψη εργονομιας.Προσωπικα προτιμω το Wii οπως ειναι τωρα…

PaCmAn30

Καλή κίνηση από την Nintendo πρέπει βέβαια να δούμε πως οι developers θα χρησιμοποιήσουν τα χαρακτηριστικά του. Προσωπικά πιστεύω ότι χρειάζεται αρκετούς exclusive τίτλους που θα χρησιμοποιούν το Gamepad με την οθόνη σε μεγάλο ποσοστό. Συγνώμη αν γίνω κουραστικός αλλά το χειριστήριο χωρίς την οθόνη, νομίζω ότι λέγεται Pro Controller, είναι ίδιο με αυτό του XBOX 360.

George

Παραθέτω αυτό που έγραψα σε άλλο site Το είχα πει πριν χρόνια με την κυκλοφορία του Wii, το λεω και τώρα. Η Νintendo παίζει σε άλλη κατηγορία. Δεν ανταγωνίζεται τις Sony/MS γιατί απλά δεν χρειαζεται πλέον να το κάνει. Η αγορά την εποχή του Wii άλλαζε. Σήμερα εχει αλλάξει εντελώς. Πάρτε χαμπάρι πως εμείς είμαστε λίγοι. Ναι η Press Conference της Nintendo ήταν για τα μπάζα. Με τα δεδομένα τα δικά μας. Η Nintendo όμως πλέον δεν απευθύνεται σε μας (τους gamers). Η στατηγική της είναι πολύ καλή. Port τα πολύ καλά παιχνίδια απο τις άλλες κονσόλες (σε μερικά απο αυτά προσθέτει και μερικά εξτρα), έχει τους δικούς τις τίτλους (οι οποίοι είναι ΑΑΑ και λατρεύονται σαν θρησκεία απο το κοινό της που ετσι κι αλλιώς θα τους πάρει συν τόσους που μεγάλωσαν με την Nintendo) και τα υπόλοιπα είναι ο παλμός της αγοράς. Netflix/Amazon/Wii Fit/Mini Games κτλ Σε 5 χρόνια το Wii U θα είναι πάλι 50.000.000 τεμάχια μπροστά και όλοι θα αναρωτιούνται πως γίνεται μια παιδική κονσόλα χωρίς παιχνίδια να εχει τρελαθεί στις πωλήσεις. Η απάντηση είναι φίλτατοι πως τις πωλήσεις πλέον δεν τις καθορίζουν αυτοί μπου λιώνουν στο gameover/ign/gamespot και στο Diablo 10 ωρες. Τις πωλήσεις τις… Συνέχεια »

Παναγιώτης

Για αλλη μια φορα η nintendo μας δειχνει τι θα ειναι στανταρ στις επομενες κονσολες απο Psony και Microcorp,απλα εκεινοι θα το κανουν οταν πια το κοινο εχει χωνεψει τις νεες ιδεες,αλλα πανω απ’ολα θα το κανουν ΣΩΣΤΑ!!!Ειναι επιδοσεις αυτες για παιχνιδομηχανη του 2012;Παλι μονο στο controller θα βασιστει για επιτυχια;Fool me once,shame on you.Fool me twice,shame on me.Αυτη τη φορα τους βλεπω να πηγαινουν απατους.Απ’την αλλη παλι, πολλοι μπορει να κρινουν ενα ακομα τηλεκομαντερ για την τηλεοραση απαραιτητο,κι ας τσιμπαει λιγο η τιμη…

Stavros

Αυτο ισως ειναι και το καλητερο gamepad, φενεται πιο βολικο και απ’του 360 και εχει και πιο ανετο σταυρο κατευθυνσεων.

md03582

“H Nintendo δεν απευθυνεται σε gamers”… Ζήσαμε για να το ακούσουμε και αυτό….

Πέτρος Π

Τι λέτε μωρέ παιδιά , η Nintendo δεν απευθύνεται στους gamers… ‘Ημαρτον… Δηλαδή gamer θεωρείται αυτός που παίζει 25 ώρες το 24ωρο κολημένος σε μία οθόνη WOW, Lineage και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο?? Κατά τη γνώμη μου αυτοί είναι μάλλον καμμένοι… Τεσπα, η Nintendo είναι εδώ και πολύ καιρό πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό… είναι σε άλλο επίπεδο 🙂

Tony Cool

Εξαιρετικη κονσολα και ως συνηθως βλεπω να τα πηγαινει περιφημα.Εφαγα βεβαια ενα σκαλωμα με το χειριστηριο καθως ειναι ΟΛΟΙΔΙΟ με του xbox 360,ειχα συνηθισει βλεπετε να αντιγραφουν οι υπολοιποι την nintendo και οχι το αντιθετο,αλλα οκ,μικρο το κακο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Gaming iPhone Netflix

Netflix: Σχεδιάζει την χρήση του iPhone ως χειριστήριο για τα παιχνίδια

Το Netflix εργάζεται σε μια λειτουργία που θα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το iPhone σας για να ελέγχετε παιχνίδια στην τηλεόρασή σας, σύμφωνα με μια νέα αναφορά από το Bloomberg.

Smartphones Apple Gaming iOS

Οι gamers της Apple μπορούν να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια

Οι κάτοχοι συσκευών iOS και οι συνδρομητές του Apple Arcade, μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια καθώς το 8BitDo έχει ενημερώσει τους ελεγκτές τρίτων κατασκευαστών.

Games Gaming Microsoft

H ΕΕ επιθυμεί την ολοκλήρωση της συμφωνίας Microsoft και Activision

Η ετοιμότητα της Microsoft να προσφέρει συμφωνίες άδειας χρήσης σε ανταγωνιστές είναι πιθανό να ικανοποιήσει τελικά τις αντιμονοπωλιακές ανησυχίες της ΕΕ σχετικά με την εξαγορά της Activision Blizzard.