Nintendo Wii U, Ανακοινώθηκαν οι τιμές του στην Ελλάδα

Η Νortec ξεκινά τις προπαραγγελίες του πολυαναμενόμενου Nintendo Wii U και στην Ελλάδα δίνοντάς μας μια γεύση από τις τιμές της κονσόλας στη χώρα μας. Το Wii U Basic Pack κοστίζει 320 ευρώ, το Wii U Premium Pack κοστίζει 380 ευρώ, ενώ το υπερπακέτο Wii U Premium με ZombiU και Pro Controller κοστίζει 420 ευρώ. Τα New Super Mario Bros. U και Nintendo Land είναι επίσης διαθέσιμα για προπαραγγελία, με τιμή 60 ευρώ.

Τυπικά δεν μπορούμε να πούμε ότι το Nintendo Wii U στην Ελλάδα είναι ακριβότερο, καθώς η Nintendo δεν έχει ανακοινώσει επίσημες ευρωπαϊκές τιμές και αφήνει τα μαγαζιά να τις σετάρουν. Όμως οι συγκρίσεις με 300άρια και τα 350άρια των άλλων ευρωπαϊκών χωρών (πόσο μάλλον με της Αμερικής) είναι αναπόφευκτες. Παρόλα αυτά, δε νομίζω ότι οι τιμές θα αποτρέψουν τους επίδοξους early adopters στη χώρα μας από το να αποκτήσουν το Wii U. Εσάς πώς σας φαίνονται οι ελληνικές τιμές του Wii U; Θα το τσιμπήσετε την πρώτη μέρα;

, Nintendo Wii U, Ανακοινώθηκαν οι τιμές του στην Ελλάδα

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μάριος

Σε σχεση με Αγγλια ειμαστε ακριβως στα ιδια(αν οχι ακομα φθηνοτερα, στο play.com ειναι 10-20 ευρω υψηλοτερη η τιμη στο καθε πακετο).

Σε σχεση με τις υπολοιπες Ευρωπαικες χωρες, εχουμε ενα καπελο της ταξης των 20 ευρω(οχι και αμελητεο εδω που τα λεμε στην Ελλαδα του 2012).

Η μονοι ευνοημενοι ειναι κλασικα οι Αμερικανοι που το εχουν στα 299 και 349(αυτοι δεν εχουν το Premium Limited βεβαια).

Τωρα, καθαρα πιο “συμφερει”, πιστευω το “ακριβο” των 420. Γιατι οπως και να το κανουμε το ZombiU ειναι must για το λανσαρισμα και ενα Pro Controller αργα η γρηγορα θα χρειαστει. Σκετα αυτα τα 2 εχουν 120, αρα γλιτωνει κανεις αρκετα ευρω στην εκδοσω των 420(αντε να τα βρεις μετρητα ομως αυτα 😛 ).

Οτιδηποτε αλλο εχω ακουσει σχετικα με ακριβο κλπ ειναι χαζο εως γελοιο.Για τα δεδομενα νεας κονσολας, η τιμη ειναι εξαιρετικα καλη, μη ξεχναμε τα 600-700αρια των PS3 και 360 παλαιοτερα. 320 ευρω για νεα κονσολα, με πρωτοτυπο,sophisticated αρα και …ακριβο χειριστηριο, ειναι μια χαρα τιμη.

Προσωπικα λεφτα δεν εχω οποτε μαλλον θα περιμενω price drop 😛

alexis

Μάριος σωστα τα λες,αν και η Nintendo δε συνηθίζει να κάνει μειώσεις τιμών εύκολα…(καλα η εξαίρεση ειναι το 3DS επειδή δε πουλούσε όσο ήθελε η εταιρία)Το wii U μεχρι στιγμής έχει καλους τίτλους για launch άσχετα αν είναι Ports τίτλων που υπάρχουν και στις άλλες 2 κονσόλες(ps3,xbox 360).Στροφή της Nintendo προς τους hardcore(επιτέλους)και στην πράξη θα δούμε αν οι developers μπορούν να εκμεταλέυτουν το νέο χειριστήριο και τα γραφικά του…

Πέτρος Π

Για ακόμα μια φορά η ninty δείχνει πόσο μπροστά είναι από τον ανταγωνισμό… Η παιχνιδομηχανή αυτή πραγματικά είναι πρωτοποριακή όσο πάει και πιστεύω οτι θα θέσει και πάλι τον πήχη πολύ ψηλά για sony, microsoft κλπ… Η τιμή πάντως είναι λίγο τσιμπημένη, ειδικά σε σχέση με τα 300 δολάρια που πωλείται στις ΗΠΑ, αλλά πάντα η τιμολογιακή πολιτική της nintendo είναι κάπως έτσι οπότε αναμενόμενο… Πάντως συμφέρει το υπερπακέτο των 420 € 🙂

Μάριος

Tσιμπημενη ξαναλεω δεν μου φαινεται. Ειδικα αν σκεφτεις τις …ορδες ανθρωπων που σκανε 800αρια για κινητο και κραζουν για 350 μιας κονσολας.

Μάριος

Σε σχεση με ΗΠΑ ναι. Αλλα εκει μιας και μιλαμε για χωρα, μπορει και οριζει αυτη τη τιμη. Αντιθετα, στην Ευρωπη μιλαμε για συνασπισμο χωρων και αν δεν κανω λαθος υπαρχει νομος που απαγορευει κατι τετοιο απο μια εταιρεια.Στα πλαισια της “ελευθερης αγορας” και του “υγιους ανταγωνισμου”, μη χεσω..

ΜΑΝΩΛΗΣ

οταν ηρθε το ps3 εκανε 600 η μια και μοναδικη εκδοση των 60γιγα και επειτα των 40γιγα με 500. αυτο με 420 η φουλ εκδοση νομιζω για αρχη ειναι πολυ καλη τιμη. ειμαι κατοχος super nintento, ps1,2,3-psp, χbox 360….εεεε καιρο ειχα να παρω μια νεα κονσολα….αλλα θα περιμενω λιγο ακομα…κριση εχουμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.