ZombiU για Nintendo Wii U, Survival-horror game με ζόμπι

Με την έκθεση Ε3 2012 να αποτελεί παρελθόν και τη σκόνη από τον χαμό της προηγούμενης εβδομάδας να καταλαγιάζει, ένα παιχνίδι του Nintendo Wii U δείχνει να κερδίζει τις εντυπώσεις μέσα στην γενικότερη μετριότητα του software που παρουσιάστηκε. Ο λόγος για το ZombiU, ένα survival-horror game με ζόμπι, το οποίο συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία των παιχνιδιών τρόμου, με καινοτομίες όπως ο μοναδικός μηχανισμός θανάτου, που σας τοποθετεί στο ρόλο άλλου χαρακτήρα κάθε φορά που πεθαίνετε.

Το ZombiU χρησιμοποιεί το Wii U GamePad με διάφορους πρωτότυπους τρόπους, όπως για παράδειγμα ως σετ επιβίωσης με χάρτες, εργαλεία, όπλα και εφόδια που συλλέγετε. Το παιχνίδι διαθέτει και μοναδικό multiplayer, όπου ο παίκτης με το GamePad έχει το ρόλο του «Zombie Master», εμφανίζοντας και ελέγχοντας εχθρούς από κάθετη προοπτική στην οθόνη αφής, ενώ ο παίκτης με το κλασικό χειριστήριο προσπαθεί να επιβιώσει σε προοπτική πρώτου προσώπου στην τηλεόραση. Το ZombiU δείχνει ότι έχει τα φόντα να αποτελέσει το killer-app που χρειάζεται με το καλημέρα το Wii U.

Δείτε gameplay demo και σχετική συνέντευξη παρακάτω και πείτε μας γνώμη!

, ZombiU για Nintendo Wii U, Survival-horror game με ζόμπι

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos K

Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και νομίζω πως η χρήση του gamepad θα κάνει την εμπειρία ιδιαίτερη.

Γιώργος

Καλό φένεται σαν gameplay αλλά για παιχνίδι του 2012 σε θέμα γραφικών είναι απλά τραγικό……

GeorgePan

Εντάξει ρε Γιώργο δεν είναι και κανένα hardcore gaming pc για Wii U μιλάμε ΄:) Φιλικά πάντα.

Tony Cool

Οχι αλλα ζομπι,ελεος!20+ χρονια τωρα εχω σκοτωσει 10000000 ζομπι και αλλους τοσους ναζι(ενιοτε και ναζι-ζομπι!!!).Φτανει!Παντως αν εξαιρεσουμε αυτην τη λεπτομερεια δειχνει εξαιρετικο.

Κώστας Βλαχάκης

Hahaha, ετσι ειναι!!!

Mike31

Καλημέρα παιδιά! Συμφωνώ και εγώ με τον προλαλήσαντα! Οχι αλλα ζόμπι!! το εξαντλήσαμε το θέμα! Εγω εχω κολλησει τώρα με το Jeebboo!!

marina

χααχχαχαααχα συμφωνω με τον Mike, το jeebboo ειναι το καλυτερο trivia game που υπαρχει. Τα βιντεο απο το ZombieU ομως ειναι πολυ ωραια. Κωστα ποτε αναμένεται να βγει στην αγορα?

Βαγγέλης

καλημεραααααααααααααααα!!! Βλέπω και άλλους θαυμαστες του jeebboo!!! Εχω κολλήσει για τα καλα με το jeebboo (ειναι απιστευτο!!!) Καλο το game me ta zombie, αλλα προτιμώ to mass effect!!!

ΤασοςWarlord

Μάγκες καλημέρα,

το παιχνίδι φαίνεται εντυπωσιακό! Εμενα μου αρέσουν τα shoot-them-up παιχνιδια με ζόμπι -κατάλειπα απο ταινιες του Ρομέρο που έβλεπα μικρός! Θα βγεί και σε Xbox Κώστα? εάν ξέρεις φίλε σε παρακαλώ πες μας, γιατι nintendo δεν έχουμε δυστυχώς!! Τι ειναι αυτό το Jeebboo? με έχει φάει η αδερφή μου με δαυτο… κολλημένη και αυτή και οι φίλες της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Gaming iPhone Netflix

Netflix: Σχεδιάζει την χρήση του iPhone ως χειριστήριο για τα παιχνίδια

Το Netflix εργάζεται σε μια λειτουργία που θα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το iPhone σας για να ελέγχετε παιχνίδια στην τηλεόρασή σας, σύμφωνα με μια νέα αναφορά από το Bloomberg.

Smartphones Apple Gaming iOS

Οι gamers της Apple μπορούν να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια

Οι κάτοχοι συσκευών iOS και οι συνδρομητές του Apple Arcade, μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια καθώς το 8BitDo έχει ενημερώσει τους ελεγκτές τρίτων κατασκευαστών.

Games Gaming Microsoft

H ΕΕ επιθυμεί την ολοκλήρωση της συμφωνίας Microsoft και Activision

Η ετοιμότητα της Microsoft να προσφέρει συμφωνίες άδειας χρήσης σε ανταγωνιστές είναι πιθανό να ικανοποιήσει τελικά τις αντιμονοπωλιακές ανησυχίες της ΕΕ σχετικά με την εξαγορά της Activision Blizzard.