Nintendo Wii, Oι μισοί κάτοχοι στην Αγγλία δεν το έχουν χρησιμοποιήσει εδώ και έξι μήνες

Μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική έρευνα που πρέπει να αποτελέσει καμπανάκι για τη Nintendo ήρθε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, 1.672 άτομα ηλικίας 18 και άνω ερωτήθηκαν και σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι μισοί κάτοχοι της κονσόλας videogames Nintendo Wii στην Αγγλία δεν έχουν αγγίξει την κονσόλα τους εδώ και έξι μήνες.

, Nintendo Wii, Oι μισοί κάτοχοι στην Αγγλία δεν το έχουν χρησιμοποιήσει εδώ και έξι μήνες

Σημαντικό ποσοστό όσων απάντησαν ότι έχουν ασχοληθεί με το Wii τους τον τελευταίο μήνα, το χρησιμοποιήσαν μόνο για το Wii Fit. H έλλειψη first-party τίτλων για το Wii το 2011 είναι εμφανής – υπάρχει το νέο Zelda και περιμένουμε να δούμε και τι άλλο. Ευτυχώς η Nintendo δεν είναι στον κόσμο της. Αντίθετα, το παραδέχεται αυτό, απλά αυτή την περίοδο έχει επικεντρωθεί στο 3DS και στα Pokemon.

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
spyros

αναρωτιέμαι ποιους ρώτησαν και απάντησαν για το wii fit… αλλά απο την άλλη, ποιος hardcore χρήστης θα αγόραζε wii? και αυτοί οι άνθρωποι περιμένουν αποτελέσματα με το παιχνίδι? Δεν συνεχίζω για να μην βγω offttopic. Πάντως το άρθρο είναι σωστότατο, τόσο για το Wii2011/Zelda όσο και για την προσοχή της Nintendo στο 3DS.

Antonis

Ποτε θα βγει Wii 2 ?

Nickolas

Λοιπόν δεν το χα παρατηρήσει αλλά αυτή η έρευνα έχει βάση. Επειδή τυχαίνει να έχω wii και ps3 , τη στγμή που για το δεύτερο έχω αγοράσει 3 παιχνίδια το τελευταίο δίμηνο, έχω να χρησιμοποιήσω το wii πάνω από 5 μήνες!

Giorgio

Όντως καλό και χρυσό το wii αλλά γρήγορα το βαριέσαι…Ειδικά αν δεν έχεις παρέα να παίζεις “διπλό”

Nikos K

Εγώ μια χαρά λιώνω με Red Steel 2, Goldeneye, DK Country Returns, Metroid Other M, COD….

alex

lol me too

Alan

Ένας φίλος μου που το έχει δεν το έχει ανοίξει και αυτός για πολλούς μήνες, φοβάμαι χρόνο… Ούτε όταν μαζευόμαστε σπίτι το ανοίγει, γενικώς το έχει λίγο παρατημένο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.