OnLive, Παίξε games στο Cloud και μεσα από tablets

Το OnLive είναι υπηρεσίες cloud gaming που επιτρέπουν το streaming δημοφιλών παιχνιδιών μέσω ίντερνετ στην τηλεόρασή μας χωρίς να χρειάζεται να έχουμε αγοράσει κάποια κονσόλα ή να χρησιμοποιούμε υπολογιστή. Τα διαθέσιμα games είναι νέες κυκλοφορίες και γνωστοί τίτλοι όπως Duke Nukem Forever, Red Faction, Homefront και άλλα.

Αυτές οι υπηρεσίες που μέχρι σήμερα ήταν μόνο για την τηλεόρασή μας, μέσα στο καλοκαίρι θα διατεθούν και για tablets και συγκεκριμένα για το iPad και το Android. Μάλιστα ανακοινώθηκε και ειδικό joypad που θα συνοδεύει την υπηρεσία για να ευχαριστιέστε καλύτερα το gaming. Όσο και αν έψαξα στο site δεν κατάφερα να μάθω αν οι υπηρεσίες είναι προσβάσιμες και από τη χώρα μας.

Αυτή η φάση μου θυμίζει πολύ τη νέα κονσόλα Nintendo Wii U με το tablet τηλεχειριστήριο.


, OnLive, Παίξε games στο Cloud και μεσα από tablets
, OnLive, Παίξε games στο Cloud και μεσα από tablets, OnLive, Παίξε games στο Cloud και μεσα από tablets, OnLive, Παίξε games στο Cloud και μεσα από tablets, OnLive, Παίξε games στο Cloud και μεσα από tablets, OnLive, Παίξε games στο Cloud και μεσα από tablets

www.onlive.com

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GiannisIrakleio

Καλημερα Κωστα! Μια χαρα προσβάσιμες ειναι, εδω κ κατι μηνες (τουλαχιστο τα demo)..αγορα κ ενοικιασει καποιου game δεν εχω δοκιμασει ακομα..

Γιωργος

Καλημερα !
Μηπως εχουμε καποιο σάιτ για να κατεβασουμε την εφαρμογη η το προγραμμα για το instant gameing ?

Γιωργος

Δεν εννοουσα κατι πειρατικο , προς θεου! Την απαντηση που ηθελα μου την εδωσεσ , το σάιτ της εταιριας για τα online games , και της υπηρεσιες, ηθελα. Ευχαριστω !

nick

yeahh DEUS EX μόλις κατέβασα το leak και τα γραφικά του PS3(αυτο γράφει το ίδιο το παιχνίδι in-game) δεν είναι τόσο καλά αλλά του PC μάλλον θα είναι καλύτερα. περιμένω να το παίζω στο μελλοντικό μου tablet

Grousp

Δοκίμασα μερικά trial αρκετά καλό φαίνεται το onlive και πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα. για εμένα τουλάχιστον που το pc μου είναι λίγο γτπ δεν με χαλάει μια τέτοια υπηρεσία.

Στέλιος

Μου αρέσει που βγάλανε και δικό τους χειριστήριο.
Πολύ καλή ιδέα κατά την ταπεινή μου γνώμη =)

Nick

Και εγώ το δοκίμασα, δεν ξέρω αν συνδέθηκε στους servers της Αμερικής ή
στους beta της Αγγλίας, αλλά πάει αρκετά καλά. Τα γραφικά γίνονται λίγο θολά
όταν υπάρχει έντονη κίνηση γιατί πρόκειται για video συμπιεσμένο σε πραγματικό
χρόνο, αλλά πάνε πολύ καλύτερα από ότι στο Laptop μου!!!
Αγορά δεν μπορείτε να κάνετε εκτός αν έχετε αμερικάνικη πιστωτική κάρτα και διεύθυνση.
Εν αναμονή για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της υπηρεσίας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.