PlayStation 4, Η Sony θέλει να διαθέσει 5 εκ. τεμάχια σε 5 μήνες

Στις 15 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει η διάθεση του PlayStation 4 (PS4) στην Αμερική και Καναδά και δύο εβδομάδες αργότερα σε ακόμα 20 χώρες και ευρωπαϊκές (στην Ελλάδα πότε;). Η Sony φιλοδοξεί να διαθέσει 5 εκ. τεμάχια μέσα στους πρώτους 5 μήνες της διάθεσης του PS4. Μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο είχε ήδη 1 εκ. προπαραγγελίες.

Μια εβδομάδα αργότερα θα ξεκινήσει και η κυκλοφορία του νέου Xbox One. Θα καταφέρει η Sony να πιάσει τον στόχο της; Εσείς τι σκέφτεστε; PS4 ή Xbox One;

PlayStation 4 στόχος, PlayStation 4, Η Sony θέλει να διαθέσει 5 εκ. τεμάχια σε 5 μήνες

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mpakas

Playstation Φυσικά εδώ. Και χρόνια αλλα θα περιμένω δεν αφήνω το ps3 ακόμα λόγου τίτλων…

nikos

Playstation χαλαρα, δε θελει και ερωτημα!

tech21man

xbox one λογω forza motorsport και project gotham racing. Αντε και κανα gears of war. Ολα τα αλλα η δε με ενδιαφερουν η υπαρχουν και στις δυο κονσολες. Υποθετω θεμα γουστου στους τιτλους αλλα το gran turismo πλεον δεν μου αρεσει καθολου.

spiros s

Δεν ξέρω αν θα τα πιάσει αυτά τα νούμερα ? Και το wii u στην παγκόσμια κυκλοφορία έφτασε το 1.000.000 εκ κονσόλες αλλά μετά πάτος!

Είναι και το Xbox one στην μέση σην το 2DS που έρχονται και εκεί καλά παιχνίδια, και μην ξεχνάμε τις τιμές που έχουν η καινούριες κονσόλες, 400 και 500 ευρώ σήμερα που η Ελλάδα και η Ευρώπη με την κρίση που και η ιστορία μας έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι η μεγάλη τιμή είναι θάνατος για την κονσόλα, βλέπε ps3 wii u ps vita

Nickolas

Σαν τρελός γκατζετάκιας κάποια στιγμή θα τα πάρω και τα δυο, αλλά αν ήταν να διαλέξω πρώτο θα έπαιρνα το xbox one λόγω κινέκτ και του τρόπου που μπορεί να αλληλεπιδράσει ο χρήστης με την κονσόλα. Από παιχνίδια έτσι κι αλλιώς αυτά που με ενδιαφέρουν θα έρθουν και στις δυο.
Πάντως δε μου κάνει εντύπωση που θα αργήσει στην Ελλάδα, περα από το γεγονός οτι μας θεωρούν δεδομένους όπως και την Ιαπωνία, είμαστε και σε σχέση με τις άλλες χώρες μικρή αγορά.

Angel

Σε γνωστό πολύ κατάστημα με τον 《τσάμπα》στην ηλεκτρονική διεύθυνση του μπορείς να κάνεις προ παραγγελία και να εχεις το ps4 στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων …. Έτσι λέει τουλάχιστον

Silender

Το 32άρι Wii U με το Zelda Bundle μες γυροφέρνει αυτές τις μέρες, από Πάσχα μεριά οι 2 νέες κονσόλες.

gt77

playstation4 μιλαμε για ερωτα 15ετιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.