Φήμη: PlayStation 4 σε… 18 μήνες

To PlayStation 4 θα βγει σε… 18 μήνες περίπου, τουλάχιστον σύμφωνα με μια νέα φήμη που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες. Υποτίθεται ότι αυτή είναι η απόφαση που πάρθηκε σε πρόσφατο meeting στα υψηλά κλιμάκια της Sony, η οποία φαίνεται πως ετοιμάζεται για την επόμενη γενιά συστημάτων.

, Φήμη: PlayStation 4 σε… 18 μήνες

Από την άλλη, προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι ο σχεδιασμός του PS4 έχει προχωρήσει τόσο πολύ (αν έχει ξεκινήσει κιόλας), αντίθετα με το νέο Xbox, για το οποίο συχνά πυκνά βγαίνουν φήμες για το hardware του, την Ε3 2012 κλπ. Από την άλλη, αν σε 18 μήνες είναι προγραμματισμένη η αποκάλυψη του PS4, όχι η κυκλοφορία, τότε ναι, μπορούμε να πούμε ότι η εν λόγω φήμη μάλλον έχει βάση. Όπως και να ‘χει, περιμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις, που θα αρχίσουν να τρέχουν με την έλευση του 2012. Προς το παρόν, απολαύστε τις φετινές παιχνιδάρες!

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Antonis

Υπομονη μεχρι τοτε.

Γιώργος

Τα πρώτα σημάδια από τις νέες κονσόλες θα κυκλοφορούν από τον επόμενο χρόνο και ίσως όπως λέει και το άρθρο από την Ε3 2012.Ένα πάντως είναι σίγουρο , ότι sony και microsoft δουλεύουν πυρετωδώς.Η nintendo θα “ξεφουρνήσει” μέχρι το καλοκαίρι του 2012.Λεφτά και παιχνίδια υπάρχουν!

Β βασιλης

Παιδιά το ps3 έχει πάρα μα πάρα πολλά να δώσει ακόμη.. Εδώ το δύο και το είχαν φτάσει.να βγάζει ισάξια γραφικά με το τρία στην αρχή της κυκλοφορίας του τρία.. Πολύ δουλειά στ μενού πρέπει να ρίξουν μόνο και να ρίξουν και καμιά εφαρμογή facedook κτλ.. Ξέρω ξέρω.. Ανταγωνιστές.. Άλλα μόνο έτσι θα βγουν από το καβούκι τους..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games PlayStation PlayStation 4 PlayStation 5

Spartacus: Σύντομα η αποκάλυψη του Game Pass της Sony

Οι φήμες ότι η Sony ετοιμάζει μια νέα συνδρομητική υπηρεσία που έχει την κωδική ονομασία Spartacus υπάρχουν εδώ και καιρό.