PlayStation 4: Το νέο firmware 2.50 αλλάζει επίπεδο στο PS4

Διαθέσιμο είναι πλέον το πολυαναμενόμενο update 2.50 του PlayStation 4 το οποίο φέρνει σημαντικές προσθήκες. Φέρνει τη λειτουργία suspend/resume που επιτρέπει την άμεση συνέχιση του παιχνιδιού μετά την επανενεργοποίηση του PS4 από rest mode, back-up και restore του σκληρού δίσκου του PS4 προς και από εξωτερικό σκληρό.

Επιπλέον φέρνει εύρεση φίλων Facebook, αποστολή αιτήματος φιλίας και πραγματικού ονόματος μαζί, πιο άμεση δημιουργία party, προβολή φίλων που παίζουν το ίδιο παιχνίδι ενώ μπορείς να μπεις στο παιχνίδι που παίζει κάποιος φίλος μέσω του news feed.

Υπάρχει αυτόματο screenshot όταν ξεκλειδώνεται ένα trophy, share trophies σε Facebook/Twitter/μηνύματα, περισσότερες επιλογές ταξινόμησης των trophies, σβήσιμο των παιχνιδιών με ποσοστό ολοκλήρωσης 0% από τη λίστα των trophies, ανάθεση κουμπιών του DualShock 4, zoom στις εικόνες και ανεστραμμένα χρώματα, κείμενο-σε-ομιλία, μεγεθυμένο κείμενο, πιο έντονη γραμματοσειρά και υψηλότερης αντίθεσης user interface.

Το νέο update 2.50 φέρνει remote play και share play με 60 fps, αυτόματη εγκατάσταση ενημερώσεων συστήματος, αναβάθμιση υπολογαριασμού σε βασικό λογαριασμό κατευθείαν στο PS4, εξακριβωμένους λογαριασμούς για developers, και ανέβασμα βίντεο στο Dailymotion μέσω share.

ps4 update, PlayStation 4: Το νέο firmware 2.50 αλλάζει επίπεδο στο PS4

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.