PlayStation 4: Ενδείξεις ότι η Sony ετοιμάζεται να ρίξει την τιμή

Από τότε που κυκλοφόρησε μέσα στο 2013, το PlayStation 4 πωλείται στα 399 δολάρια. Η κονσόλα της Sony τα πηγαίνει καλύτερα στις πωλήσεις από το Xbox One, στο οποίο η Microsoft έχει κόψει πολλές φορές την τιμή για να μπορέσει να γίνει πιο ελκυστική και ανταγωνιστική.

Να θυμίσουμε ότι η Sony είχε πει πως δεν θα κόψει την τιμή του PlayStation 4 για να συναγωνιστεί το Xbox One. Ωστόσο, οι νέες πληροφορίες λένε ότι και η Sony ετοιμάζεται να κάνει εκπτώσεις στο PS4, σύντομα.

Στην επίσημη σελίδα όπου μπορεί να γίνει log in για να πάρεις διάφορες πληροφορίες για προϊόντα και διαγωνισμούς, υπάρχει ένα νέο promotion που μάλλον προδίδει τα σχέδια της Sony για τις τιμές των PlayStation 4 και PlayStation Vita.

Οι κανονισμοί του διαγωνισμού λένε ότι o νικητής θα λάβει ένα PlayStation 4 αξίας 349 δολαρίων και ένα PlayStation Vita αξίας 89 δολαρίων. Αυτό σημαίνει 50 δολάρια κάτω για το PS4 ενώ το PS Vita 110 δολάρια κάτω.

Μπορεί οι ενδείξεις να υποδηλώνουν ότι η Sony ετοιμάζεται να ρίξει τις τιμές, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι μέχρι να το ανακοινώσει η ίδια επίσημα.

PlayStation 4: Ενδείξεις ότι η Sony ετοιμάζεται να ρίξει την τιμή, PlayStation 4: Ενδείξεις ότι η Sony ετοιμάζεται να ρίξει την τιμή

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος Z1

Μακάρι να πέσουν λίγο οι τιμές.

Impressive-Instant

Και ότι ετοιμαζόμουν να το πάρω. Ας περιμένουμε λοιπόν λίγο ακόμα.

Agnostos13

Κατι οι μειωσεις της Sony, κατι η μειωση του ΦΠΑ, μιση τιμη θα το παιρνουμε!

One

Ειμαι τρελός με τη Sony στα κινητά, ηχοσυστηματα και ακουστικά αλλα playstation δεν εχω παρει ποτε μου γιατι είμαι pc gamer. Μαλλον θα πρεπει να κανω την αρχη.

Dimitrinho

@One εισαι τρελος για την sony και στα κινητα;sorry αλλα τι ακριβως βρισκεις στον βασιλια του lag και ολων των προβληματων;

Τέλης

Το μόνο προϊόν της Sony που αξίζει και δεν το έχεις αγοράσει ενώ παίρνεις τα κινητά της στα οποία έχει να βγάλει προϊόν της προκοπής από την εποχή της Sony-Ericsson?

One

@Dimitrinho χαχαχα τρολαρεις ή μιλας σοβαρά??

Στο Ζ3 Compact εχω ανυπαρκτο lag χειμώνα – καλοκαιρι, ζεστη – κρυο!

Και οι προηγούμενες συσκευές που εχω δουλεύουν ακόμα απροβλημάτιστα. Πως να μην είμαι μετα τρελός με τη Sony.

Dimitrinho

@One και τρολαρω και το λεω σοβαρα βασικα οσα sony κινητα εχω δει απο φιλους και γνωστους λαγκαρουν παρα πολυ

Impressive-Instant

Dimitrinho και Τέλη… Όχι άλλο κάρβουνο…

NZ

Τίτλοι τέλους για το PS4 μυρίζομαι ή κάνω λάθος;
Αλλά σκεπτόμενος ότι η συγκεκριμένη κονσόλα είναι ήδη 1-2 γενιές πίσω (σε σχέση με τα PC πάντοτε), δεν αξίζει τον κόπο. Άραγε η κάρτα γραφικών που φοράει θα μπορέσει να πάρει αναβάθμιση DX12; Θα μπορέσει επίσης να αναπαράγει σωστά μελλοντικά παιχνίδια σε υψηλές αναλύσεις ή θα αντιμετωπίζει προβλήματα; Γιατί αρκετά παιχνίδια κλειδώνουν σε λιγότερο από 1080p (όπως διαβάζω σε διάφορα forums);
Πραγματικά δεν ξέρω, μέχρι στιγμής δεν μου έχει δέιξει κάτι εντυπωσιακό έτσι ώστε να με πείσει 100% να το αγοράσω. Πέραν των exclusive games και μόνο ότι παίζει 3D blu-ray, ίσως υπάρξει μια ελπίδα. Αλλά θα μπορέσει να ακολουθήσει τη μόδα των 4Κ blu-ray που θα βγουν στην αγορά στο άμεσο μέλλον;
Προσωπικά το βλέπω και σαν μια επένδυση πέραν της ψυχαγωγίας. Επένδυση ότι μετά από 3-4 χρόνια θα αξίζει ακόμα!

mpampis13

καλα νεα και ειχα σκοπο να το παρω αυτο το διαστημα, θα περιμενω κανα δυο μηνακια καλυτερα

Vasilis T.

@One +1 φίλε μου. Και εγώ έχω το Z3 Compact και πραγματικά δεν έχω δει ούτε μια φορά lag.

@Dimitrinho και @Τέλης, πριν το Z3 Compact είχα το Xperia U για 2 και χρόνια και τον πρώτο 1.5 χρόνο πήγαινε καταπληκτικά το κινητό χωρίς lag αλλά μετά είχε κάτι ψιλοκολληματάκια. Δεν ξέρω όλοι που τα βρίσκετε τα lag. Μπορεί απλά εγώ να είμαι τυχερός, δεν ξέρω.

inblx

Εγώ έχω το Ζ3, και πέρα απο το γεγονος που σου προσφέρει το καλύτερο πακέτο ως κινητό, το lagg δεν υπάρχει. Και το έχω φορτωμένο με 9 σελίδες από εφαρμογές.

Το PS4 τώρα, μετα απο δυο χρόνια πιστεύω πως η τιμή πρέπει να πεσει. Στα 300-320 και όχι 350.
Και πιστεύω πως πλέον πρέπει να ξεκλειδώσουν τα έξτρα 2 Clusters της κάρτας γραφικών για μεγαλύτερη απόδοση…

John

@inblx
Κορυφαίο επεξεργαστή δεν έχει , QHD δεν έχει , OIS δεν έχει , AMOLED δεν έχει , τώρα που το βλέπεις το “καλύτερο πακέτο” δεν το ξέρω. Ένα μέτριο κινητό είναι.

Impressive-Instant

Όλα αυτά που ανέφερες, δεν έχουν καμία σχέση με την εμπειρία χρήσης που σου προσφέρει. Είναι πραγματικά λυπηρό που ακόμα κάποιοι νομίζουν ότι τα “νούμερα” από μόνα τους κάνουν το προϊόν κορυφαίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.