PlayStation 4, Έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός του

Η Sony έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει το PlayStation 4, όπως παραδέχεται η ίδια (επιτέλους!). Συγκεκριμένα, ο executive vice president και chief financial officer της Sony Masaru Kato, όταν ρωτήθηκε για τα αυξημένα έξοδα για έρευνα και ανάπτυξη που δήλωσε η εταιρία, απάντησε ότι οφείλονται στο επερχόμενο Sony NGP και στην διαδικασία σχεδιασμού του διαδόχου του PS3.

Είναι η πρώτη φορά που η Sony μιλάει για το PS4, και αυτό το γεγονός δείχνει ότι ο ιαπωνικός κολοσσός έχει αρχίσει να σκέφτεται κι αυτός την επόμενη γενιά οικιακών συστημάτων. Παρόλα αυτά, η Sony τονίζει ότι το PS3 έχει πολλά ψωμιά ακόμα. Εσείς θέλετε PS4;

, PlayStation 4, Έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός του

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Petros

ποτέ ξανά sony. με το ps3 είχα άπειρα προβλήματα (yellow light of death) στην επόμενη γενιά θα στραφώ προς nintendo και microsoft

MalFUNct10N

@Petros ας γελάσω με τα “άπειρα προβλήματα”! δηλαδή το xbox με το red ring of death που είχε ποσοστό εμφάνισης γύρω στο 50% και με το φτωχό roster απο exclusives σε ψήνει περισσότερο;; Η nintendo δεν το ‘χει οσον αφορά τα οικειακά συστήματα. Μπορεί το wii να ξεπερνάει σε πωλήσεις τις άλλες 2 κονσόλες αλλα είναι πολυ πίσω τεχνολογικά. Αν φέτος ανακοινωθεί στην Ε3, θα ξεπεραστεί αμέσως με την κυκλοφορία των next-gen κονσολων από sony-microsoft

Ισίδωρος

Εγώ ναι, θέλω. Ελπίζω να έχει προσθήκες που να αξίζουν, αν και δεν ξέρω απολύτως τίποτα για το τι μπορεί να βάλει η Sony στο 4. Ότι και να υπάρχει στην αγορά μπήκε. Ακόμα και 3D.
Ο μόνος λόγος που το θέλω είναι ότι μου χάλασε (ξανά και οριστικά – χθες) το 3 μου. 🙁
Το μόνο που ελπίζω είναι για τη τιμή του. Αν δεν έχει καλά νέα χαρακτηριστικά τότε θα πάρω το Slim που θα κάνει 100-150 ευρώ, λογικά, τότε.

Terry-Athens

Θα συμφωνήσω με τον δεύτερο φίλο, το γεγονός ότι το PSN ήταν ( ίσως και να παραμένει ) αναξιόπιστο, δεν έχει να κάνει με την κονσόλα η οποία έχει βγει υπερ του δέοντος αξιόπιστη, σε σχέση ειδικά με τα προβλήματα των Xbox, που και παλι την θεωρώ πολύ καλή κονσόλα. Όσο αναφορά το PS4, νομίζω είναι λίγο νωρίς για να μιλάμε για αντικατάσταση, εξάλλου έχουν να βγουν πολλοί ακόμα τίτλοι, αποκλειστικοί και μη.

ΧΡΙΣΤΟΣcyp

εγω εχω το PS3 απο την μερα που βγηκε εδω και 4-5 χρονια νομιζω και δεν μου εχει κανει κανενα προβλημα εχτος απο το PSN ποθ ειχα αντικατασταση του XBOX KINNECT που ειχα!!!!

ξερει κανεις αν τα CD του PS3 θα κανουν στο PS4???

kokour1986

Εχω το PS3 με τον 60GB δίσκο (απο τα πρώτα) και δέν μου έχει κάνει ούτε το παρμικρό.Ποιός ο λόγος να θέλω 4 και 5 η δεν ξέρω τι άλλο…Όσο για το PSN ας μήν το μπερδέβουμε με την κονσόλα.Γιατί αν βγεί το 4 δηλαδή δεν θα χρησιμοποιεί το PSN?

Στέλιος

Αναμνήσεις…

Θυμάμαι όταν είχε κυκλοφορήσει το PS3…
Τα γραφικά του και οι ικανότητες του ήταν πολύ μπροστά τότε…

Αναρωτιέμαι αν θα μας εντυπωσιάσουν ξανά το ίδιο πολύ, και αν ναι… πως?

(Ας μην ξεκινήσουμε κανένα “Console War” εδώ και να δείξουμε σεβασμό στο Blog)

fred

Εχω το PS3 με τον 60GB δίσκο,απο τα πρώτα και δέν ειχα κανενα προβλημα μεχρι πριν δεκα μερες που μου εβγαλε error 80010514 κ εχω ξενερωσει λεμε. light of death.αν εβγαινε το 4 παντως θα το επαιρνα!

Thanasis

παιδια εγω θα περιμενω το ps5 χχαχαχα αφου καθε χρονο βγαζουν και κατι καινουριο πλεον σε καπια πραγματα η εξεληξη της τεχνολογιας εχει κανταντησει αηδία

Κώστας Βλαχάκης

Thanasis, δεν βγάζουν κάθε χρόνο κονσόλες. Αηδία;; hmmm Δες τη θετική πλευρά τη ζωής και απόλαυσέ το! 🙂

Δημοσθένης

ενα ωραιο βιντεο που βγηκε
https://www.youtube.com/watch?v=RyFmxNLH0YA

Tetra

ΤΡΟΜΕΡΟ το launch trailer… Δεν ξέρω αν είναι επίσημο αλλά σε ένα λεπτό κατάφερε να δείξει 3D (Χαίρε Nintendo) πατέντα motion control υποθέτω έτσι οπως κάνει τα χέρια του (Xέρε Microsoft)…

Αφου εδω και 5 χρόνια κατα κλέβει συστηματικά τα 360/Wii είπε αυτή την φορά να το κάνει πριν καν βγάλει την κονσόλα. Πιστεύω πως το καλύτερο ονομα δεν είναι PS4 αλλά Sony Cafe720…

Κωνσταντίνος

Παιδά,άκουσα ότι θα κάνει 1200 €,θα υποστηρίζει 3D FULL HD και τα σιντι που θα παίρνει θα είναι τα HVD(holographic versatitle disc),ότι πρέπει δηλαδή για 3D προβολή.Νομίζω ότι θα αλλάξουν και τα χειριστήρια.Έτσι άκουσα,μην το δένετε και κόμπο.

Silender

όπου ακούς πολλά κεράσια…

spyros

ακόμα δεν πρόλαβε να ανακοινωθεί και ήδη έχουμε specs φήμες. Έχει να γίνει τρελό hype μέχρι να αρχίσουν να επιβεβαιώνονται οι φήμες!

Giorgos

Αν ξανακούσω Full HD, θα τα πάρω! Θέλω Ultra HD! Και ναι θα το πάρω το PS4 (τα κάνω συλλογή)

konstantinos

Γιατι θα τα παρεις;τι να το κανεις το ultra ;ακριβο θα ναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.