PlayStation Network, To 90% των χρηστών έχει επιστρέψει

Οι φόβοι ότι το PlayStation Network (PSN) θα έχανε πολλούς από τους χρήστες του – άρα και η Sony πολλούς από τους πελάτες της – μετά την διακοπή της υπηρεσίας, αποδεικνύεται ότι δεν είχαν βάση. Σύμφωνα με την εταιρία, σχεδόν όλοι οι χρήστες του PSN – 90% συγκεκριμένα – έχουν επιστρέψει, από τότε που επανήλθε η υπηρεσία.

Το ποσοστό αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 70 εκατομμύρια χρήστες/ λογαριασμούς. Όλα αυτά τη στιγμή που, σύμφωνα με αναφορές από Ιαπωνία μεριά, η Sony καθυστέρησε μία μέρα να ενημερώσει για την έκταση της επίθεσης και της κλοπής των προσωπικών δεδομένων από τους hackers.

, PlayStation Network, To 90% των χρηστών έχει επιστρέψει

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas_falcon

Καλα μυαλο δεν βαζουν?

πετρος

που ειναι οσοι κλεγοντουσαν? “τελος για μενα το psn ΜΟΝΟ xbox? 😛

MANOS

Και να ήταν μονο η SONY…
Το τελευταίο διάστημα γίνετε χαμός:

-χτύπημα και στην Sony Pictures από την ομάδα Lulz Security.

-χτύπημα και στην Nintendo από την ομάδα Lulz Security.

-Σε ξεχωριστή είδηση, η ομάδα LulzSec (Lulz Security) ανέβασε στο Internet πηγαίο κώδικα καθώς και τους κωδικούς πρόσβασης που απέσπασε από την Bethesda Softworks και την θυγατρική της εταιρείας τυχερών παιχνιδιών ZeniMax Media, καθώς και στοιχεία που φαίνεται να προέρχονται από μια βάση δεδομένων της Γερουσίας των ΗΠΑ.

-χτύπημα και στoν αμερικανικό τραπεζικός κολοσσό Citigroup Inc. (CitiBank) επίθεση από hackers, οι οποίοι απέκτησαν, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο τραπεζικός όμιλος, πρόσβαση στα δεδομένα 200.000 πελατών της εταιρείας στις Η.Π.Α

-Η ομάδα χάκερ Anonymous ισχυρίζεται ότι σχεδιάζει να “χτυπήσει” την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ πραγματοποιώντας επιθέσεις denial-of-service (DDoS) με σκοπό να “κατεβάσει” την ιστοσελίδα του οργανισμού.

-Αυτό το Σαββατοκύριακο, η ομάδα Anonymous κατέβασε την ιστοσελίδα της Ισπανικής εθνικής αστυνομίας

-Εν τω μεταξύ, κάποιος χάκερ έκλεψε δεδομένα από το δίκτυο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Μένει απλώς η ομάδα Anonymous, αν είναι αυτή υπέυθυνη για την επίθεση στο ΔΝΤ να το επιβεβαιώσει.

Silender

Τι άλλο μπορουν να πουν…

Δηλώσεις από εταιρίες για τον εαυτό τους σε τετοιου είδους θέματα(ευλογώ τα γένια μου) μου περνάνε έτσι…

spyros

@Silender: σωστός! τι περιμένατε να βγεί & να πει η Sony? “Πλέον ο κόσμος δεν μας εμπιστεύεται και έχουμε μόλις 5 εκατ. online πελάτες που επέστρεψαν?” Κομματάκι δύσκολο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games Sony PSN

Προβλήματα στο PlayStation Network σε όλο τον κόσμο

Το PlayStation Network αντιμετώπιζε προβλήματα για τουλάχιστον μία ώρα σε παγκόσμια κλίμακα, όπως αποδείχθηκε.