PlayStation Plus, έδωσε “free” παιχνίδια αξίας 1.349 δολαρίων το 2014

Ενώ η μάχη της κονσόλας συνεχίζεται με το Xbox One να ξεπερνά για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες, το PlayStation 4 σε πωλήσεις, η Push Square κάνει έναν μικρό απολογισμό για το πόσο ωφελήθηκαν οι gamers τη χρονιά που μας πέρασε. Για το 2014 υπολόγισε ότι η Sony έδωσε μέσω του PlayStation Plus παιχνίδια αξίας 1349 δολαρίων τη στιγμή που η ετήσια συνδρομή κοστίζει 50 δολάρια.

Οι κάτοχοι PS3, PS4 και Vita ήταν αυτοί που ωφελήθηκαν από την παραπάνω προσφορά της Sony,ενώ αντίστοιχα το Xbox έδωσε παιχνίδια αξίας 585 δολαρίων.

Όμως να πούμε ότι οι χρήστες ναι μεν ωφελήθηκαν, αλλά μιλάμε για παιχνίδια τα οποία δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, οπότε δεν ήταν πολλοί εκείνοι που πήραν τα παιχνίδια αξίας 1349 δολαρίων του PlayStation Plus, αν και υπήρχαν κάποιες καλές ευκαιρίες. Επίσης, για να κρατήσεις τους τίτλους, η Sony απαιτεί να συνεχίσεις την εγγραφή στο PlayStation Plus.

playstation plus games, PlayStation Plus, έδωσε “free” παιχνίδια αξίας 1.349 δολαρίων το 2014

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Η αλήθεια είναι οτι έδωσε μερικά πολύ καλά παιχνίδια πέρυσι και ας ήταν και λίγο πιο παλιοί τίτλοι. Το κακό είναι όπως λέει και το άρθρο ότι για να τους κρατήσεις πρέπει έχεις για πάντα συνδρομή στο plus και το καλύτερο να είσαι συνδεδεμένος με το ίντερνετ συνέχεια αλλιώς δεν ανοίγουν, τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει αυτό! Από την άλλη πλευρά στο Xbox μπορεί να ήταν λιγότερα αλλά τα κρατάς για πάντα με ή χωρίς συνδρομή.

anonis

@Nickolas
Εάν πάρεις ps… βάλεις plus και κατεβάσεις παιχνίδια τα παίζεις κανονικά offline.Εκτός αν έχεις τσακωθεί με την sony…
@-Όμως να πούμε ότι οι χρήστες ναι μεν ωφελήθηκαν, αλλά μιλάμε για παιχνίδια τα οποία δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλή- ;;;Ούτε καν…
Στην ουσία είναι σαν τα νοικιάζεις τα παιχνίδια.

Nickolas

@anonis Έχω συνδρομή plus και psvita. Το έχω συνεχώς συνδεδεμένο με wifi αλλά όταν το είχα μια φορά σε λειτουργία πτήσης δεν άνοιγε τα παιχνίδια που είχα κατεβάσει από το plus. Προφανώς ψάχνει να δει αν έχεις πληρώσει τη συνδρομή, γι αυτό αναφέρω ότι πρέπει να είσαι συνεχώς συνδεδεμένος.

lucifer1507

Επειδή και εμένα μου έτυχε αυτό που αναφέρει ο Nickolas, πιο συγκεκριμένα, όταν μπαίνει στο internet τότε κάνε μια ανανέωση την χρήση των παιχνιδιών που κατέβασες πχ 1 μήνα. Αν μέσα στο διάστημα αυτό δεν ξανά μπεις στο internet δεν σε αφήνει να ανοίξεις το παιχνίδι, το ίδιο είναι και στο PS3.

Ενώ είχα περίπου 4-5 μήνες ακόμα συνδρομή, αν πήγαινα στα παιχνίδια στο expire έλεγε μια ημερομηνία κοντά στην μια εβδομάδα, δεν είχα δώσει σημασία, και πάνω στην εβδομάδα κλείδωσαν τα παιχνίδια, μόλις μπήκα ξανά στο internet για να τα κατεβάσω από την αρχή αμέσως το expire ανανεώθηκε για κάποιο διάστημα πάλι.

Πάντως όντως είναι σαν να νοικιάζεις υπό όρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.