PlayStation Plus: Αυξάνονται οι τιμές της συνδρομητικής υπηρεσίας

Από τα τέλη του ερχόμενου μήνα και συγκεκριμένα από τις 22 Σεπτεμβρίου η τιμή της συνδρομητικής υπηρεσίας PlayStation Plus αυξάνεται στα 59,99 δολάρια το έτος, ενώ ανάλογες αυξήσεις υπάρχουν και στο μικρότερο τρίμηνο πακέτο.

Η αύξηση της τιμής στο ετήσιο πακέτο είναι της τάξης των 10 δολαρίων, ενώ αντίστοιχα η συνδρομή των τριών μηνών στην υπηρεσία από τα 17,99 δολάρια ανεβαίνει στα 24,99 δολάρια. Όσον αφορά το βασικό πακέτο της μηνιαίας συνδρομής των 9,99 δολαρίων η τιμή του παραμένει ως έχει.

Στα θετικά είναι πως η Sony ανακοίνωσε ότι οι ενεργοί συνδρομητές της υπηρεσίας δεν θα επηρεαστούν από την αλλαγή της τιμολογιακής πολιτικής παρά μόνο όταν αυτή φτάσει στο τέλος της.

Στα θέλγητρα του PlayStation Plus είναι τα δωρεάν παιχνίδια που δίνει κάθε μήνα στους ενεργούς συνδρομητές, δύο για το PlayStation 4, δύο για το PlayStation 3 και το PS Vita αλλά και οι μειωμένες τιμές με τις οποίες μπορούν να αγοράσουν games.

Αυτό το μήνα τα διαθέσιμα games είναι για το PlayStation 4 τα Tricky Towers και Rebel Galaxy, για το PlayStation 3 τα Yakuza 5 και Retro/Grade, ενώ το Ultratron είναι διαθέσιμο για PS Vita, PlayStation 3 και PlayStation 4.

PlayStation, PlayStation Plus: Αυξάνονται οι τιμές της συνδρομητικής υπηρεσίας

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nicolas

Βρε δε πανε εκει στη Sony να γ@#$%*&….γαργαληθουνε!!!
Εχω ps plus,τα παιχνιδια που δινει ειναι ΑΘΛΙΑ!!!
Ειχα και στο xbox 360,εδινε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ παιχνιδια και εβρισκα στο ebay με 30 ευρω συνδρομη 12 μηνων!!!
Νομιζω…τερμα το ps p@#%&*

Αλέξανδρος

Θυμάμαι κάποτε κάποιοι φίλοι μου με κορόιδευαν που είχα 360 και λέγανε “α πληρώνεις για να παίξεις online”. Όταν έπεσε το PSNetwork έλεγα στους φίλους μου ότι “μην σας φανεί περίεργο αν στο μέλλον το κάνει και η Sony αυτό το πληρωτέο σύστημα”. Όταν έφτασε το PS4 και ειδαν ότι πληρώνουν είπαν “ναι είχες δίκιο αλλά ειναι φθηνότερο κατά 10€”. Τώρα που η τιμή ισοφαρίζετε με το Xbox, αλλά και βλέποντας ότι το τρίμηνο έχει 25 ενώ στο Xbox έχει 20 το αντίστοιχο αλλά έχοντας βρει πριν λίγο καιρό προσφορα 15€ τρίμηνο με μια δεκάρα κάρτα αγορών δώρο, αλλά και την προσφορά που λέει ο Νικόλας στο άλλο σχόλιο νομίζω η Sony οφείλει να σεβαστεί τους πελάτες της και να κάνει αντίστοιχες προσφορές για να έχει ο κόσμος να παίρνει και με άνεση αλλά και ευκαιρίες. Όσο για τα παιχνίδια νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα γούστου τι παιζει ο καθένας για να πούμε ειναι άθλια η όχι. Αλλά σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι η Sony ρίχνει τους πελάτες της με αυτήν την αύξηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.