To PLAYSTATION Store τώρα και στην Ελλάδα

, To PLAYSTATION Store τώρα και στην ΕλλάδαΗ Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ανακοίνωσε την λειτουργία τεσσάρων νέων online PLAYSTATION Stores στην Ελλάδα, την Πολωνία, τη Σαουδική Αραβία και τη Δημοκρατία της Τσεχίας. Η παρουσίαση των PLAYSTATION Stores σε αυτές τις περιοχές θα εμπλουτίσει τη συνολική εμπειρία PlayStation και θα δώσει στους καταναλωτές πρόσβαση σε demos, βίντεο και trailer ταινιών, παράλληλα με τη δυνατότητα αγοράς ειδικού περιεχομένου – όπως ολόκληρα παιχνίδια και «πακέτα επέκτασης».

Προσφέροντας αυτούσιο το περιεχόμενο των υπόλοιπων PLAYSTATIONStores της SCEE, δίνει πρόσβαση σε περισσότερα από 235 «αντικείμενα» για download. Μεταξύ άλλων θα βρείτε συναρπαστικό περιεχόμενο, όπως τους τίτλους: Warhawk, Calling All Cars and Flow.

“Όταν λανσάραμε το PLAYSTATION3 (PS3) το Μάρτιο, υποσχεθήκαμε ότι θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την υπηρεσία στις περιοχές της SCEE και ότι θα λανσάρουμε περισσότερα καταστήματα στο μικρότερο δυνατό διάστημα”, δήλωσε ο Chris Stanton-Jones, VP of Distributor Markets της SCEE. “Το λανσάρισμα των τεσσάρων νέων καταστημάτων υπογραμμίζει τη δέσμευση μας να βελτιώσουμε την προσφορά μας, αλλά και να αναδείξουμε τη σημασία των ραγδαία αναπτυσσόμενων αυτών αγορών. Ευελπιστούμε ότι θα εξακολουθήσουμε να απολαμβάνουμε ανάλογη επιτυχία σε αυτές τις αγορές και δηλώνουμε ευτυχείς για τη συνεχιζόμενη υποστήριξη προς αυτές”.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games PlayStation PlayStation 4 PlayStation 5

Playstation 2023 Wrap-Up: Αναδρομή στη gaming χρονιά σας και δωράκι από τη Sony

Το Playstation Wrap-Up 2023 της Sony είναι πλέον διαθέσιμο, με την εταιρεία να κάνει και ένα δωράκι στους παίκτες της.

Games PlayStation PlayStation 5 Sony

Η Sony λανσάρει το πρώτο χειριστήριο PS5 για παίκτες με ειδικές ανάγκες

Η Sony συνεργάστηκε με ειδικούς στην προσβασιμότητα για να κυκλοφορήσει ένα χειριστήριο PlayStation 5 για παίκτες με ειδικές ανάγκες.

Gear PlayStation PlayStation 5 Sony

PS6: Φήμες και προσδοκίες για την κονσόλα επόμενης γενιάς της Sony

Το 2020 σηματοδοτήθηκε από την εντυπωσιακή παρουσίαση του PlayStation 5 από τη Sony, μια στιγμή που αναμένονταν με μεγάλη ανυπομονησία.