PlayStationNetwork, Συνεισφέρετε χρηματικά στη βοήθεια προς την Ιαπωνία

Όπως γνωρίζετε η Ιαπωνία αυτές τις μέρες περνάει την πιο δύσκολη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της λόγω του σεισμού και του τσουνάμι που τη χτύπησαν την προηγούμενη εβδομάδα. Τα θύματα είναι χιλιάδες και οι καταστροφές ανυπολόγιστες. Η υποστήριξή μας προς την Ιαπωνία είναι αυτονόητη, και οι gamers έχουν έναν ιδιαίτερο δεσμό με αυτή τη χώρα, ακόμα κι αν δεν την έχουν επισκεφθεί ποτέ.

Ανταποκριθείτε στο κάλεσμα της Sony για χρηματική βοήθεια προς την Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, μέσω του PlayStationNetwork (PSN). Πηγαίνετε στο PlayStation Store, επιλέξτε το banner που λέει «Japan Tsunami Appeal» και δωρίστε €2, €5, €10 ή €20. Όλα τα χρήματα πάνε στον Ερυθρό Σταυρό, αποκλειστικά για την Ιαπωνία. Μάλιστα, με τη δωρεά τσιμπάτε και αυτό το πανέμορφο PS3 theme με γιαπωνέζικο art, που απεικονίζεται παρακάτω.

, PlayStationNetwork, Συνεισφέρετε χρηματικά στη βοήθεια προς την Ιαπωνία

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.