Pro Evolution Soccer 2011, Κυκλοφορεί σήμερα!

Φωτιά θα πάρουν σήμερα joystick και joypad ανά την Ελλάδα. Κυκλοφόρησε το Pro Evolution Soccer 2011 (το γνωστό μας Pro) και οι φανατικοί φίλοι του ποδοσφαίρου αναμένεται να “καούν” απόψε το βράδυ! Το νέο PES 2011 διαθέτει τις άδειες πάνω από 100 επίσημων ευρωπαϊκών ομάδων, για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς. Από την άλλη όχθη βρίσκονται οι φανατικοί του FIFA 11 και η μάχη στα γήπεδα θα είναι ιδιαίτερα καυτή. Εσείς ποίο επιλέγετε, Pro ή FIFA;

, Pro Evolution Soccer 2011, Κυκλοφορεί σήμερα!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgos Mitaros

Χτες “αγορασα” το fifa σημερα το pro.
Το φιφα δεν μου αρεσε τοσο ισως στο οτι τοσα χρονια παιζω pro θα δουμε!

Aris karapostolis

παρελαβα εχθες το pro….
απλα τελειο αλλα θελει χρονο γιατι
εχουνε αλλαξει πολλα!!

Christian

Τραγικό gameplay…Fifa και πάλι fifa

giorgosk

egw den exw agorasei akoma to pro 11 alla pusteuw oti to pro tha einai pio wraio

jimv26

Σημερα πηρα το FIFA απο το πλαισιο..Παιζω 14 χρονια το FIFA οποτε ειναι δυσκολο για μενα να αλλαξω στρατοπεδο..Ειναι οπως εχει συνηθισει ο καθενας..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ…ΑΠΛΑ PRO…

Nightmare

Μπα μπα μπα….αποφάσισαν να βάλουν ντρίπλες, φυσιολογικό gameplay και άδειες (μερικες τουλάχιστον)?? ελπίζω να έχει αλλάξει ριζικά το PES γιατί μεχρι στιγμής το μόνο που μου έχει προκαλέσει τόσα χρόνια εῖναι να έχω σπάσει καμια 10αρια χειριστήρια απεγνωσμένος με την ανικανότητα τῆς Konami να φτιάξει ενα καλό παιχνίδι… πέρσυ άλλαξα σε FIFA και πραγματικά ευχαριστιέμαι να παιζω… προβλέπω φέτος να τα πάρω και τα δύο…το FIFA γιατί σίγουρα θα εῖναι φοβερό..( η EA μᾶς έχει συνηθισμένους στις συνεχείς ανανεώσεις… κάτι που δεν κάνει η Konami)… και το PES για να δω πῶς το έχουν κάνει και αν θα αρχίσω πάλι τις μούτζες….

tomcat

Aγαπητοί TECHBLOGατζίδες,

Δε χρειάζεται τόσο ”μίσος” και ”αλληλοσπαραγμός” για ποιό είναι το πιο simulation ποδοσφαιράκι.
Στο κάτω-κάτω άλλοι κερδίζουν… ΕΑ & Konami.

Ο υποφενόμενος χρόνια χρήστης Fifa από 1995-2005 και κατόπιν χρήστης Pro από 2005-2010 (τώρα που το σκέφτομαι έχω χαλάσει μια περιουσία) έχω να παρατηρήσω το εξής:

Μετά από 5 συνεχόμενα έτη χρήσης PRO έκανα τη μετάβαση (πριν το καλοκαίρι) σε Fifa world cup 2010 και δυσκολεύτικα αφάνταστα. Όμως παρατήρησα μια αληθοφάνεια στο gameplay και στις κινήσεις τον παιχτών σε σχέση με το PRO. To μοναδικό μελανό σημείο είναι ότι απαξ και μείνεις πίσω στο σκορ (έστω και με ένα γκολ) είναι δύσκολο εώς αδύνατο να γυρίσεις το παιχνίδι. Αυτό στο PRO δεν συνέβαινε…

Για τις καινούργιες εκδόσεις επιφυλάσσομαι να δοκιμάσω τα DEMO και να επανέλθω για την ψήφο μου.

Παρακαλούνται και όσοι έχουν αγοράσει και τα δύο αντίπαλα ποδοσφαιράκια όπως ο Giorgos Mitaros να μας ενημερώσουν για τα (+) και τα (-) του καθενός.

Το μόνο σίγουρο.. ,όπως λέει και ο φίλτατος Κώστας, αναμένεται μεγάλο ”κάψιμο” και φέτος 😀

flash

to exw edw kai mia ebdomada.phstevw pws ta skatosan ligo.to proigoumeno htan polu kalhtero.phstevw na synfonoun polu pou epaizan ta proigoumena pro.

flash

malon fetos prepei na to gyrisoume se fifa………

savvas

lipon thelw na pw oti to pro einai katapliktiko alla to fifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa einaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii akomaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa piooooooooooooo kaloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ainte stamatiste oloi k xekiniste na pezetai fifa telos to pro tha paw na rixw mia bomba stin konami ainte

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.