Ελληνικός σχολιασμός στο Pro Evolution Soccer 2011

Είναι γνωστό ότι οι Έλληνες ποδοσφαιρόφιλοι gamers λατρεύουν το Pro Evolution Soccer, όμως φαίνεται ότι φέτος έχουν έναν ακόμα λόγο να τσιμπήσουν τη νέα έκδοση, πέρα από το gameplay. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν από χθες στο ελληνικό ίντερνετ, το Pro Evolution Soccer 2011 διαθέτει σχολιασμό από τους Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη, δύο από τους κορυφαίους αθλητικούς δημοσιογράφους της χώρας, τουλάχιστον ως προς την περιγραφή αγώνων.

, Ελληνικός σχολιασμός στο Pro Evolution Soccer 2011

Μετά τα ελληνικά μενού λοιπόν, φέτος έχουμε και ελληνικό σχολιασμό στο PES. Οκτώ χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία φορά που είδαμε κάτι τέτοιο σε παιχνίδι ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα από το World Cup 2002 Korea/Japan με περιγραφή του θρυλικού Μανώλη Μαυρομάτη και σχόλιο του Μιλτιάδη Παναγιωτόπουλου. Μπράβο στην Konami και στην ελληνική αντιπροσωπεία γι αυτή την κίνηση!

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
isidorosr20595

Καιρός ήταν…

techfans.gr

Καλοοοοοοοοοοοο….!!!!! Πολυ καλο!!!!!!!!!!Αυτη ηταν ειδησει!

Takis

Πω πω … Με εφτιαξες…

Aris

πολυ ωραια…..

Teo010

eprepe na perasoun tosa xronia gia na to kanoun ayto? pleon megalwsame kai den paizoun playstation pleon! :-p

Lefteris

Πολύ καλό…….. Άπλα θέλω να πω ότι ελληνικός σχολιασμός υπήρχε στην Fifa 2000 απο τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο . το link της φωτογραφίας https://www.streetsofhnx.de/resi/FIFA_2000_GREEK_PSX/front.jpg

Terminator

Παίδες το κείμενο μιλάει για την τελευταία φορά που είδαμε ελληνικό σχολιασμό σε παιχνίδι, όχι για το ποια παιχνίδια είχαν γενικώς.

dimitrisxanthi

ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ PS1 KAI EIXA ΑΝΤΙΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΦΙΦΑ 2001 ΜΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΖΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΡΙΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΞΑΝΑ ΑΦΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ PS3. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΗΝΙΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΦΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΑΚΑΡΙ ΑΦΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

nikolakisthekid

kai tora as stripsei kapios 😛

giannis

εγω παλι πιστευω οτι ειναι κουραστικο,θυμαμαι και τοτε στο φιφα 2000 ποσο κουραστικο ηταν συνεχεια τα ιδια και τα ιδια ελεγαν

george

το ελληνικο πρωταθλημα θα τοχει??? εκει ειναι η ουσια….

sakis001

kali idea i elliniki perigrafi alla to elliniko menu xalia-xalia..
(toulaxiston gia tous palious filous tou pro..)

extreme enigma

dn 3afniasthka k pl afou t fifa 2000 eixe ellhnikh perigrafh…

thanos

palikaria kalispera…ebala to pro sto pc alla oso k na bazo sxoliasmo
den milaei kaneis…monos mou sxoliazo…
kserei kaneis to giati?

Terminator

Kάτι τέτοια προβλήματα θυμίζουν πειρατικές κόπιες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.