Project Fiona, Δείτε σε live δράση [video]

To Razer Project Fiona δεν κατάλαβα ότι σας ενθουσίασε. Είναι μια διαφορετική πρόταση, ένα εναλλακτικό form factor για να παίζετε PC games σε μια φορητή συσκευή με μεγάλη οθόνη και ενσωματωμένα χειριστήρια δεξιά αριστερά. Το Project Fiona είναι μια επινόηση της εταιρείας RAZER και τρέχει το λειτουργικό σύστημα Windows. Αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο έτος με τιμή κάτω από τα 1000 δολάρια Αμερικής. Δείτε το βίντεο.

, Project Fiona, Δείτε σε live δράση [video]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stavros

τα δυο χειριστηρια ειναι τελειως αντιαισθητικα ( σαν π***** ειναι) :p
αποψη μου οτι θα κανει μια τρυπα στο νερο και δεν θα χτυπησει το ιος και αντροιντ

Γιώργος Μαρ.

Δεν θέλει να χτυπήσει το iOS και το Android , είναι διαφορετικό project αυτό.Δεν είναι ούτε κινητό ούτε ταμπλέτα.Μια ξεχωριστή κατηγορία από μόνη της , αλλά πολλοί-πολλοί λίγοι θα το χαρούν λόγω της υπερβολικά μεγάλης τιμής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear CES 2023 featured RAZER

CES 2023 – Leviathan V2 Pro: Η ηχόμπαρα της Razer προσαρμόζει τον ήχο 3D με βάση τη θέση του κεφαλιού σας

Η Razer αποκάλυψε την ηχόμπαρα για PC Razer Leviathan V2 Pro με beamforming τεχνολογία, η οποία διαθέτει κάμερα υπερύθρων που μπορεί να ανιχνεύσει πού βρίσκεται ο χρήστης σε πραγματικό χρόνο και προσαρμόζει τα 3D beams ήχου για να βελτιστοποιήσει τον ήχο που φτάνει στα αυτιά του.

Games PlayStation PlayStation 5 RAZER

Η Razer παρουσιάζει το χειριστήριό της για το PS5 – Δεν μοιάζει ιδιαίτερα όμορφο

Η Razer αποκάλυψε το δικό της επαγγελματικό χειριστήριο PS5 και δεν φαίνεται να εντυπωσιάζει το κοινό, είναι ογκώδες χειριστήριο με ιδιαίτερα υψηλή τιμή, κρύβει όμως μία εντυπωσιακή τεχνολογία.

Gear Gaming RAZER Tablet

Το Razer Edge είναι ένα ισχυρό tablet για παιχνίδια στο cloud

H Razer παρουσίασε ένα νέο Android tablet ειδικά κατασκευασμένο από την αρχή για gaming στο cloud, με την ονομασία Razer Edge και διατίθεται σε δύο παραλλαγές, ένα μοντέλο WiFi 400 $ και ένα μοντέλο 5G αποκλειστικό της Verizon.

Gear RAZER USB-C

Razer: Λανσάρει ανεμιστήρα ψύξης MagSafe RGB για τηλεφωνα Android και iPhone

Το “Razer Phone Cooler Chroma” είναι ένας ανεμιστήρας ψύξης συμβατός με MagSafe που τροφοδοτείται από USB-C, με φωτισμό Chroma RGB της Razer.