Τιμόνι PS Move, Μπείτε στη θέση του οδηγού

Κατά καιρούς έχουμε δει πολλά και διάφορα περίεργα περιφερειακά για το PlayStation Move, αλλά το πιο τρελό απ’ όλα μας έρχεται από την ίδια τη Sony. Γνωρίστε το PlayStation Move Racing Wheel, το οποίο μετατρέπεται και σε τιμόνι… μηχανής, ενώ διαθέτει και δόνηση.

Το PlayStation Move Racing Wheel είναι συμβατό με πληθώρα παιχνιδιών, όπως τα LittleBigPlanet Karting, MotorStorm Apocalypse, Gran Turismo 5, Need for Speed: Hot Pursuit, Burnout Paradise και άλλα. Το περιμένουμε το φθινόπωρο, με τιμή γύρω στα 40 ευρώ.

, Τιμόνι PS Move, Μπείτε στη θέση του οδηγού

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos K

Απαράδεκτο προϊόν, αισχρό design.

Antonis

Το νεο μαγιο της Lady Gaga.

Solon

Χα χα χα!!! Καλά μιλάμε είχα πολύ καιρό να γελάσω με το σχέδιο ενός προϊόντος. Μου θυμίζει την έκφραση ”απ’ τα τρία το μακρύτερο”!

Ιωάννης

Καλο ειναι ρε παιδια…γιατι τι εχει? αντι να περνεις τιμονιερες με ενα καρο λεφτα,εχεις 2 σε 1 και με 40 ευρω! δεν θυμαμαι να εχει βγει και τιμονιερα για μηχανη παντως!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games PlayStation PlayStation 4 PlayStation 5

Playstation 2023 Wrap-Up: Αναδρομή στη gaming χρονιά σας και δωράκι από τη Sony

Το Playstation Wrap-Up 2023 της Sony είναι πλέον διαθέσιμο, με την εταιρεία να κάνει και ένα δωράκι στους παίκτες της.

Games PlayStation PlayStation 5 Sony

Η Sony λανσάρει το πρώτο χειριστήριο PS5 για παίκτες με ειδικές ανάγκες

Η Sony συνεργάστηκε με ειδικούς στην προσβασιμότητα για να κυκλοφορήσει ένα χειριστήριο PlayStation 5 για παίκτες με ειδικές ανάγκες.

Gear PlayStation PlayStation 5 Sony

PS6: Φήμες και προσδοκίες για την κονσόλα επόμενης γενιάς της Sony

Το 2020 σηματοδοτήθηκε από την εντυπωσιακή παρουσίαση του PlayStation 5 από τη Sony, μια στιγμή που αναμένονταν με μεγάλη ανυπομονησία.