Το PS3 ξεκινά το ταξίδι του στον κόσμο του 3D gaming

Σήμερα η Sony γράφει ιστορία, καθώς θα διαθέσει τα πρώτα 3D παιχνίδια στο PlayStation Store. O λόγος για τα – γνωστά εδώ και καιρό – WipEout HD, SuperStardust HD, PAIN (περιλαμβάνει δύο νέα modes) και το demo του MotorStorm: Pacific Rift. Μπορείτε να τα τσιμπήσετε και τα τέσσερα μαζί σε πακέτο με τιμή €29.99, ενώ αν αγοράσετε κάποια τηλεόραση Bravia 3D τα αποκτάτε δωρεάν.

Αν είστε ήδη κάτοχοι των παραπάνω τίτλων, πρέπει να κατεβάσετε το σχετικό update για να μπορείτε να παίξετε σε 3D. Η Sony ανακοίνωσε επίσης ότι το επερχόμενο ξυλίκι The Fight: Lights Out είναι το πρώτο παιχνίδι του PlayStation Move που θα παίζεται σε 3D. Όλα αυτά φυσικά σας αφορούν από τη στιγμή που εκπληρώνετε μία βασική προϋπόθεση: έχετε 3D TV.

, Το PS3 ξεκινά το ταξίδι του στον κόσμο του 3D gaming

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Petr@n

to παλιο ps3 (το πιο χοντρό δηλαδή) υποστηρίζει την 3D τεχνολογία;

Terminator

Ναι, όλα τα μοντέλα είναι συμβατά. Απλά θες 3D TV 🙂

avenger

Νταξ μωρέ… Θα πάρουμε μια 3D.. Περί τα 2 χιλιαρικάκια η 42-46άρα
🙂 Α και μην ξεχάσω και ~80 ευρώ τα γυαλάκια.
Ααααχ ακριβό σπορ το 3D αδέρφια αλλά αξίζει!!

isidorosr20595

Η 3D τηλεόραση είναι απαραίτητη; μια “απλή” δεν κάνει;

avenger

Απλή δεν κάνει γιατί αυτή τη στιγμή ή τηλεόραση είναι υπεύθυνη για την προβολή του σήματος (ταινία, παιχνίδι) σε 3D ή με το πάτημα ενός κουμπιού τη μετατροπή του σε απλό 2D. Για την ακρίβεια για να πετύχεις το απόλυτο αποτέλεσμα χρειάζεσαι 3D υλικό (την ταινία ή το παιχνίδι) μια 3D πηγή (3D dvd player, playstation 3) καλώδιο HDMI σύμφωνο με το πρότυπο 1.4 (παίζει και το απλό 1.3 αλλά μπορεί να παρατηρηθούν σπασίματα), τηλεόραση ικανή να αναπαράγει το 3D σήμα και τουλάχιστον σε μια γνωστή εταιρεία του χώρου τα ειδικά ενεργά 3D γυαλάκια που επικοινωνούν με υπέρυθρες με την τηλεόραση.

Pasxalinio

ginete na katebaso sto playstasion 3 to skype???

Pasxalinio

plz apantiste mou!!

isidorosr20595

Όχι, δεν γίνεται, δεν υπάρχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema 3D TV Philips Samsung

Phillips και Samsung: Τέλος οι 3D τηλεοράσεις από φέτος

Οι 3D ταινίες μπορεί να έχουν δημιουργήσει το δικό τους κοινό στο σινεμά, όμως το 3D στο σπίτι, μοιάζει να μην έχει πολλούς fans. Σήμερα η Samsung και λίγο νωρίτερα η Philips, επιβεβαίωσαν επίσημα ότι η σειρά τηλεοράσεων του 2016 δεν θα περιλαμβάνει 3D οθόνες.

Home Cinema 3D TV Home cinema LG

Μεγάλος διαγωνισμός LG Smart TV για developers

H LG Electronics Hellas ανακοίνωσε έναν καινοτόμο και πρωτότυπο διαγωνισμό, στον οποίο οι συμμετέχοντες καλούνται να δημιουργήσουν τη δική τους εφαρμογή με ελληνικό περιεχόμενο για την πλατφόρμα LG Smart TV. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν σπουδαστές και επαγγελματίες που ασχολούνται με τον προγραμματισμό.

Home Cinema 3D TV Home cinema newsletter

Μειώθηκαν οι πωλήσεις επίπεδων τηλεοράσεων για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία

Σε παγκόσμιο επίπεδο οι επίπεδες τηλεοράσεις (LCD, LED, Plasma) παρουσίασαν πτώση για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία απεικονίζοντας το κορεσμό της συγκεκριμένης αγοράς. Σύμφωνα με στοιχεία της IHS iSuppli το 2012 τα shipments flat τηλεοράσεων ήταν 238.5 εκ. τεμάχια μειωμένα κατά 6.3% σε σχέση με τα 254.6 εκ. τεμάχια το 2011. Τα νούμερα θα επανέλθουν […]

Home Cinema 3D TV Home cinema LG

LG και Samsung, Χωρίς δικαστική διαμάχη η εύρεση λύσης για την τεχνολογία OLED

Η διαμάχη μεταξύ LG και Samsung για την τεχνολογία OLED συνεχίζεται, αλλά από ότι φαίνεται σε πιο ήπιους τόνου. Σύμφωνα με το Κορεάτικο πρακτορείο ειδήσεων Yonhap οι δύο εταιρείες αποφάσισαν από κοινού να λύσουν τις διαφορές τους για την πατέντα της προαναφερθείσας τεχνολογίας οθονών μέσω διαλόγου, αφήνοντας τελείως στην άκρη τις όποιες δικαστικές διαμάχες θα […]