PSN, Κάτοχοι PS3 ανταλλάσσουν την κονσόλα τους με Xbox 360

Η διακοπή του PlayStation Network (PSN), η οποία πλέον έχει ξεπεράσει τις τρεις εβδομάδες, επηρεάζει αρνητικά την πορεία του PS3 στην αγορά, όπως περιμέναμε. Σύμφωνα με έρευνα του Edge στην αγορά της Αγγλίας, με μικρό δείγμα πάντως, κάτοχοι PS3 επιστρέφουν την κονσόλα τους και την ανταλλάσσουν με Xbox 360 ή με χρήματα.

Παράλληλα, οι πωλήσεις των PSN cards έχουν πέσει, και το κυριότερο, η πλάστιγγα των πωλήσεων των multiplatform τίτλων γέρνει όλο και περισσότερο προς το 360. Στα περισσότερα καταστήματα όμως το φαινόμενο που κυριαρχεί είναι η οργή των κατόχων PS3, γιατί δεν μπορούν να παίξουν οnline. Kάποιοι μάλιστα δηλώνουν ότι αυτό το περιστατικό τους έχει κάνει πιο δεκτικούς προς το γεγονός ότι η χρήση του Xbox Live δεν είναι δωρεάν. Μπορεί να μην γνωρίζουμε σε τι βαθμό, αλλά είναι προφανές ότι το πρόβλημα της Sony είναι απρόσμενο δώρο για την Microsoft.

, PSN, Κάτοχοι PS3 ανταλλάσσουν την κονσόλα τους με Xbox 360

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Terry-Athens

Απόλυτα λογικό μου ακούγεται, ιδιαίτερα αν κρατήσει αυτή η κατάσταση για πολύ καιρό. Και για όλα αυτά υπαίτια κατά τη γνώμη μου καθαρά η Sony και όχι αυτοί που εισβάλανε, καθώς δεν μπορείς να απειλείς όσους κατεβάζουν, έστω και παράνομα τα αρχεία με τα οποία μπορείς να ”σπάσεις” το Ps3. Τόσα χρόνια δλδ, που το Ps1 και Ps2 ήταν πειραγμένα γιατί δεν τους πείραζε ? Ήρθε ο καιρός να πληρώσουν τα αντίποινα και δυστυχώς θα την πληρώσει ο ”άμαχος” πλυθησμός πάλι..

ΧΡΙΣΤΟΣcyp

μεχρι το τελος του Μαι το ΠΣ3 θα ειναι ετιμο αν και εγω εχω και xbox και ps3 δεν δινο φραγκο στην xbox για να πεξω ονλινε πεζω μονο κιννεκτ!!!

Terry-Athens

Πριν λίγο νομίζω μαθεύτικε ότι το PSN ανοίγει στις 14 Μαίου….άντε να δούμε!

πετρος

που το ακουσες?

Spiros

Ρε την παλεύεται; Παιχνίδια που υπάρχουν στο Ps3 δεν υπάρχουν στο Xbox. Όσοι το κάνουν αυτό πραγματικά δεν θα ευχαριστηθούν πότε την κονσόλα της Sony και δεν την έχουν ευχαριστηθεί.

Terry-Athens

@πετρος, δεν ξέρω φίλε μου αν αληθεύει το διάβασα σε άρθρο, και μου είπαν ότι το βρήκαν και σε βίντεο του Youtube. Ασ ελπίσουμε να ανοίξει το συντομότερο. @Spiros, Προσωπικά πάντος δεν θα έδινα με τπτ το Ps3 μου, είχα το 360 και το έδωσα για να πάρω την κονσόλα της Sony, ειλικρινά δεν το έχω μετανιώσει, απλά θεωρώ ότι πρέπει να σοβαρευτεί η Sony.

dimz

Δηλαδή θα δώσουν πίσω το PS3, θα πάρουν το Xbox 360, θα ξαναγοράσουν παιχνίδια και παρελκόμενα και συνδρομή στο Xbox Live Gold μόνο και μόνο για να παίξουν online; :S Δε θα ‘ταν πιο φθηνό να πάρουν το εκάστοτε παιχνίδι για το PC;

spyros

χαχα… σωστός!

akumiris

Πες τα ρε dimz με τις υπερβολάρες τους. Παίρνουν xbox αντί να περιμένουν λίγο ακόμα…

MANOS

Μαθαίνουν σιγά σιγά, κάλιο αργά παρα ποτε!!!!! :p

κώστας

η σονυ το έχει ξεφτιλήσει εντελώς. δεν φτάνει που αγοράζουμε τα προιόντα της πανάκριβα, πήραν και όλα τα στοιχεία μας οι χάκερς. καλύτερα να το κλείσει το μαγαζί. ευχομαι να μπει στο παιχνίδι των κονσολών και η σάμσουνγκ και τότε τα λέμε σονυ που ούτε έναν επεξεργαστή δικό σου δεν έχεις βάλει στο πς3. ξεφτύλα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.