AMD Radeon HD 7900, Κατεβάστε το tech demo και δοκιμάστε αν το σηκώνει το PC σας

Η AMD έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη νέα γενιά καρτών γραφικών, και, μετά τη Radeon HD 7970, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της δεύτερης κάρτας με τεχνολογία 28nm, Radeon HD 7950. Σύμφωνα με την AMD ο συνδυασμός δύο καρτών Radeon HD 7950 με την τεχνολογία CrossFire, παρέχει πάνω από 2,8 TFLOPs υπολογιστική ισχύ και μέχρι και 2x απόδοση.

Οι δυνατότητες της σειράς HD 7900 – ειδικά στους περίπλοκους φωτισμούς – αναδεικνύονται στο εντυπωσιακό «Leo» tech demo που μπορείτε να δείτε παραπάνω. Κατεβάστε το από εδώ και δοκιμάστε το στο PC σας να δείτε αν το «σηκώνει».

, AMD Radeon HD 7900, Κατεβάστε το tech demo και δοκιμάστε αν το σηκώνει το PC σας

, AMD Radeon HD 7900, Κατεβάστε το tech demo και δοκιμάστε αν το σηκώνει το PC σας

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panagiotis Gr.

Μου αρέσει η πριγκίπισσα OMG! χα χα χα. πάντως η σειρά 7900 τα σπάει

θωμάς

και νόμιζα ότι το laptop μου κατι έκανε…. intel core i5-460m με Nvidia GeForce GT 420M 64bit Windows 7 με 4GB Ram….επικό fail μια μαύρη οθόνη έβλεπα. 🙁

aggelos

Με την readon 6970 που εχω μια χαρα το παιζει

nektarios

κατεβάζω το video αν το παίξει το laoptop παίζει ρόλο η μόνο το game????

Vasilis

me 6870:

peak sta 18-19 fps..

min 10-11, kai MO tha elega 15..

Σταυρος

@nektarios: το βιντεο θα παιξει σιγουρα (αυτο ελειπε!!!)… για το demo δεν ξερω…!!!

Σταυρος

…εν τω μεταξυ, εγω ειχα το “θρασος” να δοκιμασω να τρεξω το demo με καρτα που δεν υποστηριζει dx11 κι οχι μονο εφαγα πορτα, αλλα γελανε ακομα και οι τοιχοι του δωματιου!!!!!!!!!!!!!!! Ευτυχως που ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, τρεχω αυριο να παρω 2-3 καρτουλες!!!

Χρήστος Στάμος

Και γιατί παρακαλώ να χρειαζόμαστε real time rendering για μη διαδραστικά tech demos? Μια χαρά επαρκεί το youtube. Το βιντεάκι είναι χαριτωμένο, αλλά κατά κανόνα τα tech demos υπολείπονται πολλά χρόνια της πραγματικής αξιοποίησης των δυνατοτήτων… Πάντως μου θύμισε Little Big Planet του PS3. Αν ήταν πραγματικό interactive παιχνίδι προς κυκλοφορία, να “ζηλεύαμε” που δεν έχουμε 7900. Τώρα… εντελώς αδιάφορο. Είναι σα να μας έλεγαν “η τάδε GPU μπορεί να κάνει render το καινούριο Ice Age σε πραγματικό χρόνο, ενώ η δική σας όχι”. Ε και? Στον κινηματογράφο θα το δω, δεν θα το σχεδιάσω ο ίδιος. 😉

nektarios

τελικά το demo έπαιξε με 1-2 fps δεν παλεβόταν η κατάσταση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Computers AMD AMD Zen featured

Ryzen 7000-series: Η AMD θα αποκαλύψει επίσημα τους νέους επεξεργαστές στις 29 Αυγούστου

H AMD ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει τη νέα σειρά επεξεργαστών Zen 4 Raphael για υπολογιστές desktop σε μια διαδικτυακή εκδήλωση.