Razer Edge, Η ενσάρκωση του Project Fiona

Στην έκθεση CES 2012, ένα χρόνο πριν, ένα από τα gadgets που ενθουσίασε την αγορά ήταν το Project Fiona της Razer, μία οθόνη με ενσωματωμένο χειριστήριο, επεξεργαστή i7 Ivy Bridge και Windows 7, το οποίο δεν είδαμε ποτέ στα ράφια των καταστημάτων. Η εταιρεία έδωσε το παρών στη φετινή CES και μας παρουσίασε την τελική έκδοση του εν λόγω project, με την ονομασία Razer Edge.

Το Edge θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, απλή και Pro, με οθόνη 10.1 ιντσών ανάλυσης 1366×768, NVIDIA GT 640M LE GPU και Windows 8. Πέραν αυτών, η βασική έκδοση ενσωματώνει τον επεξεργαστή i5, 4GB DDR3 RAM και χωρητικότητα 64GB, ενώ η Pro θα έρθει με επεξεργαστή i7, 8GB DDR3 RAM και σκληρό δίσκο 128GB και 256GB. Η τιμή της απλής έκδοσης ανέρχεται περίπου στα 760 Ευρώ, χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί η τιμή της Pro.

To πλεονέκτημα που προσφέρει το Edge βρίσκεται στα αξεσουάρ, με μία ολόκληρη σειρά να έρχεται για να το υποστήριξη. Αρχικά, το tablet μπορεί να συνδεθεί με ένα ειδικό χειριστήριο, το οποίο έχει αναλογικούς και κουμπιά δεξιά και αριστερά της οθόνης, μετατρέποντας το σε μία πλήρως φορητή κονσόλα. Επίσης, το dock station θα παρέχει τρεις θύρες USB με υποστήριξη δύο USB χειριστηρίων στο gaming, μία θύρα HDMI 1.4, καθώς και θύρες για ακουστικά και μικρόφωνο. Τέλος, όπως κάθε Windows 8 tablet, το Edge έρχεται με το δικό του πληκτρολόγιο, στις προδιαγραφές πάντα της Razer. Αναμένουμε ημερομηνία κυκλοφορίας καθώς και την τιμή για την Pro έκδοση μέσα στις επόμενες μέρες.

, Razer Edge, Η ενσάρκωση του Project Fiona

, Razer Edge, Η ενσάρκωση του Project Fiona

, Razer Edge, Η ενσάρκωση του Project Fiona

, Razer Edge, Η ενσάρκωση του Project Fiona

Πηγή

Κώστας Λεοντιάδης

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
geo

electronic mas turb! ati—-on.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Gaming iPhone Netflix

Netflix: Σχεδιάζει την χρήση του iPhone ως χειριστήριο για τα παιχνίδια

Το Netflix εργάζεται σε μια λειτουργία που θα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το iPhone σας για να ελέγχετε παιχνίδια στην τηλεόρασή σας, σύμφωνα με μια νέα αναφορά από το Bloomberg.

Smartphones Apple Gaming iOS

Οι gamers της Apple μπορούν να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια

Οι κάτοχοι συσκευών iOS και οι συνδρομητές του Apple Arcade, μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια καθώς το 8BitDo έχει ενημερώσει τους ελεγκτές τρίτων κατασκευαστών.

Games Gaming Microsoft

H ΕΕ επιθυμεί την ολοκλήρωση της συμφωνίας Microsoft και Activision

Η ετοιμότητα της Microsoft να προσφέρει συμφωνίες άδειας χρήσης σε ανταγωνιστές είναι πιθανό να ικανοποιήσει τελικά τις αντιμονοπωλιακές ανησυχίες της ΕΕ σχετικά με την εξαγορά της Activision Blizzard.

Games Gaming

Η EA κλείνει το Apex Legends Mobile

Το Apex Legends Mobile γνώρισε μεγάλη επιτυχία για την EA και το Respawn, αλλά φαίνεται ότι η πρόσφατη μείωση των κερδών και η αδυναμία για παροχή νέου περιεχόμενου οδηγεί στο κλείσιμό του.