Razer: Ανακοίνωσε το νέο gaming mouse Mamba

Η Razer, κορυφαία κατασκευάστρια εξοπλισμού gaming, ανακοίνωσε την έλευση ενός νέου μοντέλου gaming ποντικιού της σειράς Mamba. Το προηγούμενο μοντέλο Mamba είναι για πολλούς ένα από τα καλύτερα υβρδικά ασύρματα/ ενσύρματα gaming ποντίκια που έχουν κυκλοφορήσει και «φοράει» τον καλύτερο αισθητήρα για την μεγαλύτερη ακρίβεια στο gaming.

Επίσης, η επαναστατική τεχνολογία της ρυθμιζόμενης εφαρμοζόμενης δύναμης στα κουμπία click του δίνουν τον αέρα να αποκαλείται κορυφαίο. Ουσιαστικά κατά την εφαρμογή, αν κάποιος παίζει FPS και είναι Sniper, ρυθμίζει τα click να είναι σκληρά κατά το πάτημα για καλύτερη απόκριση κι ακρίβεια, ενώ ας πούμε σε ένα παιχνίδι που απαιτούνται πολλά click συνεχόμενα, το ρυθμίζει να είναι μαλακό για την καλύτερη επαναλιψημότητα.

Ο αισθητήρας του είναι laser 5G και φτάνει ως και 16.000 DPI που είναι βελτιστοποιημένο για υψηλές αναλύσεις και χρήση πολλών οθονών. Η ακρίβεια του DPI του φτάνει τη μία κουκκίδα, ενώ το προηγούμενο πρότυπο έφτανε τις 50. Η επόμενη γενιά αισθητήρα θα μπορεί επίσης να έχει ακρίβεια στο 0.1 χιλιοστό για την καλύτερη σταθερότητα κατά τη μετακίνηση του στόχου εν κινήσει.

Μαζί με το απλό μοντέλο θα κυκλοφορήσει και το Mamba Tournament Edition που είναι με καλώδιο (ενσύρματο) και είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους αθλητές της eSports. Το ποντίκι θα έχει τον ίδιο αισθητήρα και ακρίβεια με το απλό, καθώς και τις προχωρημένες ρυθμίσεις των μοντέλων Chroma, καθιστώντας το την καλύτερη επιλογή για την απόλυτη κυριαρχία στο gaming.

Razer Mamba / Tournament Edition:
– 16.000 DPI αισθητήρας laser
– 210 ίντσες/ δευτερόλεπτο
– Τεχνολογία Ρυθμιζόμενης Εφαρμοζόμενης Δύναμης
– Ενσύρματη και Ασύρματη συνδεσιμότητα με χρόνο απόκρισης 1ms (το Tournament Edition μόνο ενσύρματη)
– 9 προγραμματιζόμενα πλήκτρα
– Υποδοχή Φόρτισης με μαγνήτη
– Ζωή Μπαταρίας 20 ώρες
– Razer Mamba: Τιμή 179,99 ευρώ
– Razer Mamba Tournament Edition: Τιμή 99,99 ευρώ

Razer: Ανακοίνωσε το νέο gaming mouse Mamba, Razer: Ανακοίνωσε το νέο gaming mouse Mamba

Razer: Ανακοίνωσε το νέο gaming mouse Mamba, Razer: Ανακοίνωσε το νέο gaming mouse Mamba

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
xristos

θα ταιριαζει στον kobe bryant :3

Tasos

Χαχαχα Black mamba μαυρο φιδι αχαχαχαχ

Bill r

Παιδιά γιατί έχουν τόσο μεγάλη διαφορά τιμής;

ForTheWin

Bill r οταν λες διαφορα τιμής εννοείς σε κοινα ποντικια τον 20 ευρο? Η τόσο μεγαλη διαφορα ειναι λόγο αυτου που σου προσφέρει το ποντικι.την διαφορα ειναι δύσκολο να την καταλάβεις εσυ που απλα σερφάρεις..αλλα για τους επαγγελματίες παικτες τον e-sports πχ σε games οπως LoL kai cs go που παιζουν 5-6 ωρες τησ ημερας το ποντικι ειναι πολυ σημαντικό. Γενικα ομως αξίζουν και ειναι ΜΟΝΟ για GAMERS

fotis papadopoulos

@ForTheWin Σαν πολυ δεν βιαζεσαι να απαντησεις; Οταν σου λεει διαφορα τιμης εννοει διαφορα τιμης μεταξυ τους. Διαφορα λοιπον τιμης εχουν επειδη το κανονικο ειναι ασυρματο και επειδη ελεγχεις την δυναμη που θα ασκεις στι κλικ. Βλακειες δηλαδη, δεν αξιζουν τα 80 ευρω παραπανω.

wrangler10

Το razer mamba το είχα και το πέταξα σχετικά γρήγορα . δεν αξίζει σε καμία περίπτωση τα λεφτά του . Μόνο εμφάνιση έχει.

kafas

Απίστευτο ποντίκι. Δεν αξιζει τα 180 ευρώ. Εχει γινει μια χαζομάρα… Εχουν βαλει ασυρματο ποντίκι για gaming με έλεγχο του κλικ. Χανεις στο ασυρματο κερδίζεις στο κλικ. Αντι να βαλουν τον ελεγχο κλικ στο tournament editioν πηγανε και το βαλανε στο ασυρματο. Χαζομάρες. Tournament Edition FTW.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear CES 2023 featured RAZER

CES 2023 – Leviathan V2 Pro: Η ηχόμπαρα της Razer προσαρμόζει τον ήχο 3D με βάση τη θέση του κεφαλιού σας

Η Razer αποκάλυψε την ηχόμπαρα για PC Razer Leviathan V2 Pro με beamforming τεχνολογία, η οποία διαθέτει κάμερα υπερύθρων που μπορεί να ανιχνεύσει πού βρίσκεται ο χρήστης σε πραγματικό χρόνο και προσαρμόζει τα 3D beams ήχου για να βελτιστοποιήσει τον ήχο που φτάνει στα αυτιά του.

Games PlayStation PlayStation 5 RAZER

Η Razer παρουσιάζει το χειριστήριό της για το PS5 – Δεν μοιάζει ιδιαίτερα όμορφο

Η Razer αποκάλυψε το δικό της επαγγελματικό χειριστήριο PS5 και δεν φαίνεται να εντυπωσιάζει το κοινό, είναι ογκώδες χειριστήριο με ιδιαίτερα υψηλή τιμή, κρύβει όμως μία εντυπωσιακή τεχνολογία.

Gear Gaming RAZER Tablet

Το Razer Edge είναι ένα ισχυρό tablet για παιχνίδια στο cloud

H Razer παρουσίασε ένα νέο Android tablet ειδικά κατασκευασμένο από την αρχή για gaming στο cloud, με την ονομασία Razer Edge και διατίθεται σε δύο παραλλαγές, ένα μοντέλο WiFi 400 $ και ένα μοντέλο 5G αποκλειστικό της Verizon.

Gear RAZER USB-C

Razer: Λανσάρει ανεμιστήρα ψύξης MagSafe RGB για τηλεφωνα Android και iPhone

Το “Razer Phone Cooler Chroma” είναι ένας ανεμιστήρας ψύξης συμβατός με MagSafe που τροφοδοτείται από USB-C, με φωτισμό Chroma RGB της Razer.