RAZER Project Fiona, Το PC gaming σε ένα νέο form factor [teaser video]

Με ένα teaser video που δεν αποκαλύπτει σχεδόν τίποτα για τη φύση της συσκευής που πρόκειται να ανακοινώσει, η εταιρεία κατασκευή gaming αξεσουάρ RAZER κάνει τις βαρύγδουπες δήλωσεις ότι το PC gaming δεν έχει πεθάνει και ότι το Project Fiona (όπως αποκαλεί το μυστικό της) θα φέρει το PC gaming σε ένα νέο form factor.

Gaming tablet θα παρουσιάσει; Κάποια νέα έκδοση του RAZER Blade που δεν κυκλοφόρησε ποτέ με αποσπώμενο τηλεχειριστήριο οθόνη όπως του Nintendo Wii U; Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή έως την επόμενη τρίτη 10 Ιανουαρίου.

www.pcgamingisnotdead.com

, RAZER Project Fiona, Το PC gaming σε ένα νέο form factor [teaser video]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alexpen

“με αποσπόμενω τηλεχειριστήριο οθόνη”……….

Solon

Το PC gaming φυσικά και δεν έχει πεθάνει. Όσο κι αν οι καινούριες φορητές συσκευές, και ειδικά τα tablets, έχουν εισβάλει δυναμικά στην αγορά του gaming απέχουν ακόμα πολύ από το να πιάσουν τα γραφικά και τις δυνατότητες των PCs. Ίσως πρόκειτε για κάποιο tablet που θα αλληλοεπιδράει στα παιχνίδια με το PC. Οψόμεθα.

alexpen

ok Κωστα…sorry δεν το ηξερα και σε καμμια περιπτωση δεν ηθελα να ειρωνευτω ή να σου την πω…

Μάριος

To pc gaming έχει πεθάνει? Ή είναι κοντά στο να πεθάνει? Και θα το σώσει η RAZER? Εδώ γελάμε….

Delas

στο βίντεο μέσα αναφέρει ότι θα παρουσιαστεί στην CES 2012…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Gear CES 2023 featured RAZER

CES 2023 – Leviathan V2 Pro: Η ηχόμπαρα της Razer προσαρμόζει τον ήχο 3D με βάση τη θέση του κεφαλιού σας

Η Razer αποκάλυψε την ηχόμπαρα για PC Razer Leviathan V2 Pro με beamforming τεχνολογία, η οποία διαθέτει κάμερα υπερύθρων που μπορεί να ανιχνεύσει πού βρίσκεται ο χρήστης σε πραγματικό χρόνο και προσαρμόζει τα 3D beams ήχου για να βελτιστοποιήσει τον ήχο που φτάνει στα αυτιά του.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.