Review: Avatar the game

Kάθε μεγάλο κινηματογραφικό blockbuster πάντα συνοδεύεται κι από το επίσημο παιχνίδι του. Η νέα ταινία του James Cameron δεν αποτελεί εξαίρεση και μένει να δούμε αν το Avatar, κυμαίνεται στα αξιοπρεπέστατα επίπεδα του πρόσφατου Wolverine ή αν έχουμε στα χέρια μας άλλο ένα μέτριο movie tie-in. Το Avatar The Game είναι third-person shooter και αποτελεί στην ουσία prequel της ταινίας.

, Review: Avatar the game

Μην ανησυχείτε λοιπόν σε περίπτωση που θέλετε να το παίξετε αλλά δεν έχετε δει ακόμα την ταινία, αφού δεν περιέχει spoilers. Από την μια μεριά αυτό είναι καλό. Από την άλλη όμως, το σενάριο που γράφτηκε είναι πολύ απλό και υπάρχει απλά και μόνο για να κινεί τα νήματα. Βαρετό, κουραστικό, τυπικό.

Το γεγονός βέβαια ότι η ομάδα πίσω από το παιχνίδι είναι η πασίγνωστη Ubisoft Montreal και το ότι χρησιμοποιείται η Dunia engine (μηχανή γραφικών που θαυμάσαμε στο Far Cry 2) αναπτέρωσε εν μέρει το ενδιαφέρον μου. Δυστυχώς όμως, όπως και στην περίπτωση της Rebellion με το Rogue Warrior, φαίνεται ότι μια υποομάδα ανέλαβε την μεταφορά της ταινίας κι όχι η κεντρική που μας έχει προσφέρει διαμάντια όπως το Assassin’s Creed και το Prince οf Persia. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, το παιχνίδι δεν είναι τόσο κακό όσο το Terminator: Salvation. Αν δε πίσω από το τιμόνι του υπήρχε κάποιο άγνωστο development studio, θα μιλάγαμε για μια πολύ καλή αρχή αλλά… δεν!

Διαβάστε ολόκληρο το χορταστικό review του Avatar στο Game 2.0.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Δεν ξερω για το παιχνιδι παντως η ταινια ηταν απιστευτη!!! Η καλυτερη ταινια που εχει παιχτει ποτε!!!

Κώστας Βλαχάκης

Καλά ναι, η ταινία είναι καταπληκτική. Ακόμα και χωρίς 3D θα την ξαναδώ όταν κυκλοφορήσει σε DVD. Πολύ ωραία ιστορία και τέλεια γραφικά!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Κ΄εγω το ιδιο.. Οταν βγει σε dvd ή bluray σιγουρα θα την ξαναδω..

Gio

symfonw mazi sas h tainia htan teleia…

Κώστας Βλαχάκης

Εξαιρετικη η ταινια, το βλεπω ανετα και σε DVD χωρις 3D 😉

Λευτέρης

Ειδικά τα έφε της άμα τη δεις 3D νόμιζεις ότι τα τόξα έρχονται κάτα πάνω σου .Εκπλητκικη ταινία γιαένα εκπληκτικό παιχνίδι :-O

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.