Το SOCOM επιστρέφει στο PSP και το PS2

Βρίσκεστε πίσω από τις γραμμές του εχθρού, το σκοτάδι πέφτει γρήγορα, ο εχθρός είναι παντού κι εσείς καθοδηγείτε μια ομάδα των U.S. Navy SEALs – και υποτίθεται ότι πρέπει να επιτύχετε το στόχο σας με τις μικρότερες δυνατές απώλειες. Μάλλον δεν είναι κάτι που θα θέλατε να βιώσετε στην πραγματικότητα…

Η SCEE βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η πολυβραβευμένη σειρά παιχνιδιών SOCOM επιστρέφει τόσο στο PSP (PlayStation Portable) όσο και στο PlayStation 2. Έτσι, μπορείτε πλέον να βιώσετε την εμπειρία του σύγχρονου πολέμου από την άνεση του σπιτιού σας ή κατά τη διάρκεια της διαδρομής για τη δουλειά.

Το SOCOM U.S. Navy SEALs Combined Assault (CA) και το SOCOM Fireteam Bravo 2 (FTB2) φτάνουν αντίστοιχα στο PlayStation 2 και στο PlayStation Portable το Μάιο του 2007. Έχοντας αναπτυχθεί από την Zipper Interactive, τμήμα των Worldwide Studios της Sony Computer Entertainment, οι καινούριες εκδόσεις της επιτυχημένης σειράς ανεβάζουν το SOCOM σε εντελώς καινούργιο επίπεδο της κατηγορίας των πολεμικών παιχνιδιών.

Με φόντο τη φανταστική χώρα Adjikistan, καλείστε να καθοδηγήσετε μια ομάδα επίλεκτων Navy SEALs απέναντι στις δυνάμεις του εχθρού, οι οποίες δρουν σε όλη τη χώρα. Οι νέες, βελτιωμένες εκδόσεις του SOCOM ενσωματώνουν τη λειτουργία «crosstalk», η οποία συνεπάγεται ότι η πρόοδος σε ένα επίπεδο μπορεί να έχει δραματικές συνέπειες για την εξέλιξη ενός άλλου. Αλλά αυτό είναι μόνο ένα από τα νέα χαρακτηριστικά που προστίθενται στο παιχνίδι. Στα υπόλοιπα περιλαμβάνονται:

Βασικά χαρακτηριστικά του SOCOM Fireteam Bravo 2 και του SOCOM Combined Assault:

•Παίξτε με έως και 16 άλλους παίκτες (από όλο τον κόσμο), μέσω του Infrastructure mode του PlayStation Portable (μόνο στο FTB2).
•Περισσότερα από 40 αυθεντικά όπλα και επιλογές εξοπλισμού, προσφέρουν στους παίκτες τη δυνατότητα να προσαρμόζουν την εμπειρία στις δικές τους προτιμήσεις.
•Καθοδηγείστε την ομάδα σας σε 14 διαφορετικές αποστολές με λεπτομερή πλοκή και διαφορετικούς στόχους.
•Το «Command Equity System» προσφέρει ανταμοιβές ανάλογα με το πόσο σωστά εκπληρώνονται οι διάφορες πτυχές της αποστολής, ενώ το «Local Influence» ανταμείβει όσους βοηθούν την τοπική κοινότητα και ελαχιστοποιούν τις ανθρώπινες απώλειες των ντόπιων. Χρησιμοποιήστε τα προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση σε νέα όπλα, εξοπλισμό, κατασκοπεία, αεροπορικές επιδρομές και εγχώρια υποστήριξη.
•Παίξτε μαζί με φίλους και βιώστε ολόκληρο το single player τμήμα του παιχνιδιού με το ολοκαίνουριο online mode συνεργασίας τεσσάρων παικτών (μόνο στο CA).
•Αναδειχτείτε σε πραγματικό ηγέτη της ομάδας, με τη νέα, βελτιωμένη τεχνολογία φωνητικών εντολών και στις δύο εκδόσεις του παιχνιδιού.

Αξιοποιώντας την τεχνολογία του PlayStation Portable μέσω του Infrastructure mode, οι φανατικοί των πολεμικών παιχνιδιών θα μπορούν να παίξουν με –έως και- 16 άλλους από ολόκληρο τον κόσμο. Το FTB2 συνδυάζει επίσης άψογα γραφικά και gameplay και ταιριάζει ιδανικά με την «φορητή λογική παιχνιδιού» του PlayStation Portable. Κι εφόσον επιθυμείτε να δοκιμάσετε τις αρχηγικές σας ικανότητες και τις στρατιωτικές σας γνώσεις, τόσο το FTB2, όσο και το CA σας επιτρέπουν να παίξετε ως ομάδα, με φίλους ή και αγνώστους από ολόκληρο τον πλανήτη.

Αν λοιπόν πιστεύετε ότι έχετε τις δυνατότητες, το πάθος, το «μάτι» και το κουράγιο να καθοδηγήσετε μια ομάδα U.S. NAVY SEALs στα πεδία των σύγχρονων μαχών, μην κοιτάξετε πουθενά αλλού παρά στο SOCOM: Fire Team Bravo 2 και στο SOCOM: Combined Assault – αποκλειστικά διαθέσιμα στο PlayStation Portable και στο PlayStation 2.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games PlayStation PlayStation 4 PlayStation 5

Playstation 2023 Wrap-Up: Αναδρομή στη gaming χρονιά σας και δωράκι από τη Sony

Το Playstation Wrap-Up 2023 της Sony είναι πλέον διαθέσιμο, με την εταιρεία να κάνει και ένα δωράκι στους παίκτες της.

Games PlayStation PlayStation 5 Sony

Η Sony λανσάρει το πρώτο χειριστήριο PS5 για παίκτες με ειδικές ανάγκες

Η Sony συνεργάστηκε με ειδικούς στην προσβασιμότητα για να κυκλοφορήσει ένα χειριστήριο PlayStation 5 για παίκτες με ειδικές ανάγκες.

Gear PlayStation PlayStation 5 Sony

PS6: Φήμες και προσδοκίες για την κονσόλα επόμενης γενιάς της Sony

Το 2020 σηματοδοτήθηκε από την εντυπωσιακή παρουσίαση του PlayStation 5 από τη Sony, μια στιγμή που αναμένονταν με μεγάλη ανυπομονησία.