Sony, πούλησε 100 εκατ. PS4, PS3 και PS Vita

Η Sony γιορτάζει τα 100 εκατομμύρια πωλήσεις σπό τις κονσόλες της, PlayStation 4, PlayStation 3 και PS Vita μέσα από ένα video στο οποίο εστιάζει στο brand του PlayStation. Από τις 100 εκατομμύρια συσκευές το PS3 καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μερίδιο που φτάνει τα 80 εκατομμύρια κομμάτια.

Ακολουθεί το PS4 με τον αριθμό των αποστολών της νέας κονσόλας να είναι στις 11.5 εκατομμύρια μονάδες. Η φορητή κονσόλα της Sony, το PSVita, έχει καταφέρει μέχρι σήμερα 8.5 εκατομμύρια πωλήσεις.

sony playstation πωλήσεις, Sony, πούλησε 100 εκατ. PS4, PS3 και PS Vita

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
TaAakiS

πάω να πετάξω πυροτεχνήματα χαχαχαχαχαχα

spirosR

Και το Wii της Nintendo 101.000.000εκ κονσόλες Nintendo DS 140.000.000εκ φορητά και Nintendo 3DS 43.000.000εκ φορητά.

ΜΑΝΟΣ

Το PS3 πιστευω ακομα αξιζει πιο πολυ απ’ ολες τις κονσολες. Δυνατο μηχανημα, πολλα παιχνιδια με πολλα exclusive παιχνιδια και ειναι και το μονο με δωρεαν online gaming.

Genesis

πάντα η sony θα είναι η καλύτερη στης κονσόλες….μόνο στα κινητά δεν τα πάει καλά

Γιώργος Κ.

Σπύρο τι σχέση εχει στο θέμα αυτό η Ν; Αν το πας έτσι η Σονυ με 6 μόνο κονσόλες εχει πουλήσει κοντά στα 450 εκατομμύρια κόνσολες , αριθμό που η Ν πετυχαίνει με περισσότερες κονσόλες κι ας ειναι πολύ περισσότερο στο χώρο

spirosR

Μιας και μιλάμε για νούμερα το ανέφερα και αυτό. 410.000.000εκ Όλα μαζί της Sony. Ενώ Nintendo μόνο Wii DS 3DS είναι 284.000.000 εκ μην βάλω καν game boy classic color gba sp και από εποχή nes που πούλησε 60+ εκ μόνο η κονσόλα όλα μαζί περνάνε τα 410 εκ της Sony κατά πολύ. Τους έφαγαν τα smartphone tablet

Γιώργος Κ.

Spuro δες λίγο vgchartz και θα δεις ότι οι πωλήσεις όντως πλησιάζουν τα 450 μυρια. Η Ν με 3 κονσόλες έκανε 284 αλλά οι άλλες (GameCube , n64) πήγαν ακλαυτες οπότε μετά βίας παει 340 με αυτές συν το nes πας 400. Οπότε θελουμε κι άλλες για να φτάσουμε τα 450 της Σονυ. Πρώτη στα handhelds η Ν αλλά στις οικιακές κερδίζει κατα κόρον η Σ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.