Sony 3D Display, Μπείτε στον μαγικό κόσμο του 3D oικονομικά

Καθώς εντείνει την προώθηση του 3D, η Sony ευτυχώς έχει καταλάβει ότι οι υψηλές τιμές είναι ίσως το μεγαλύτερο εμπόδιο στην εξάπλωση της τεχνολογίας αυτή τη στιγμή. Γι αυτό και στην Ε3 ανακοίνωσε μια νέα, οικονομική 3D τηλεόραση/ monitor – ή αλλιώς 3D display όπως αποκαλεί τη συσκευή η εταιρία – 24 ιντσών full HD 1080p, μαζί με τα απαραίτητα 3D γυαλιά βεβαίως.

, Sony 3D Display, Μπείτε στον μαγικό κόσμο του 3D oικονομικά

Μάλιστα, το 3D display διαθέτει πρωτοποριακή τεχνολογία που σας επιτρέπει να βλέπετε πλήρη οθόνη ακόμα κι όταν παίζετε κάποιον τίτλο σε split-screen με έναν φίλο σας. Αναμένεται το φθινόπωρο, ενώ στην Αμερική θα βγει πακέτο με τα 3D γυαλιά, καλώδιο HDMI και το Resistance 3, με τιμή 499 δολάρια. Τα γυαλιά θα κυκλοφορήσουν και μόνα τους με τιμή 69.99 δολάρια.

, Sony 3D Display, Μπείτε στον μαγικό κόσμο του 3D oικονομικά

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
θανασης

θα ειναι κανονικη τηλεοραση ή θα παιζει μονο 3d παιχνιδια του ps3?

μακης κομης

την θελω τωρααααα!!!μηπως ξερουμε ποτε θα ερθει ελλαδα και ποσο θα κανει???

Nikos K

Active γυαλιά?No thanks.
Και κουραστική και ακριβή τεχνολογία.

Αλέξης

haris 499$ ειναι περιπου 347-348 ευρω…τιμη πολυ καλη για ενα 3D monitor 24″…αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα ιοθετησουν την ισοτιμια 1$=1€ οποτε…..499€????

Alan

Όπως είπε και κάποιος στο Game 2.0, σαν υπερτροφικό PSP Go είναι…

θανασης

ειναι στυλατη παντως, τα γυαλια ειναι βγαλμενα απο το Tron

yannis11

Εγώ παλι γιατί νομίζω οτι δεν φταίνε μόνο οι τιμές αλλά και η σχεδίαση αυτής της τεχνολογίας (Γυαλιά).αν δεν βρεθεί αλλος τρόπος αποικόνησης δεν νομίζω να περπατήσει μαζικά η 3D Τηλεόραση .

spyroskonst

πρέπει να πουλήσουν όλο αυτό το “πανηγύρι” με τα γυαλιά για κάμποσα χρονάκια και μετά θα προωθήσουν τις “wow non 3d flickering glasses” τηλεοράσεις. Σκέψου μόνο πόσα εξτρά βγάζουν απο τις πωλήσεις των απαιτούμενων γυαλιών! Απλό marketing είναι.
Γνώμη μου όλο αυτό το τσίρκο είναι καθαρά ένα μεγάλο beta στάδιο που διανύουμε της 3D τεχνολογίας. Μόλις ξεμπερδέψουμε και πάμε στην “επόμενη φάση” τότε θα απολαύσουμε το πραγματικό τρισδιάστατο θέαμα.

Panagos

Ποτε θα βγει ελλαδα και παιρνει μονο active γυαλια;;;

LakisPost

Βλέπω οι περισσότεροι εδώ δεν έχετε δει το 3d της Sony και με κεκτημένη ταχύτητα θεωρείτε οτι είναι καλό. Λοιπόν απλά δεν είναι,,,και οχι μόνο αυτό είναι και το χειρότερο 3d σύστημα που υπάρχει αυτη την στιγμή. Για να δείτε το μέγιστο fail απλά γείρετε λίγο διαγώνια το κεφάλι σας..και οοοοοππ τι έγινε δεν γιατί δεν παίζει 😛

KoulisHHH

ΑΝ αυτό δε θυμίζει Xperia X10 ή Arc σε landscape να μου τρυπήσετε τη μύτη!:P

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.