Sony, επανορθώνει για την επίθεση στο PSN μέσα στις γιορτές

Η περίοδος των γιορτών δεν ήταν ότι καλύτερο για τους gamers που χρησιμοποιούν τις online πλατφόρμες Xbox Live και Playstation Network, καθώς έπεσεαν μετά από επίθεση που δέχτηκαν από την ομάδα Lizard squad. Το Xbox Live κατάφερε να επανέλθει σχετικά γρήγορα, όμως όχι και το PSN, για το οποίο η Sony χρειάστηκε κάποιες μέρες παραπάνω για να το επαναφέρει σε λειτουργία.

Η Sony, αν αν και θεωρητικά δεν ευθύνεται για την επίθεση που δέχτηκε αποφάσισε να αποζημιώσει τους χρήστες της με κάποια μικρά “δωράκια”. Όποιος δημιούργησε PlayStation Plus account πριν τις 25 Δεκεμβρίου, μέρα κατά την οποία έγινε η επίθεση, θα έχει επιπλέον 5 μέρες δωρεάν. Όσο για το Xbox Live, το οποίο αν και επανήλθε πολύ πιο σύντομα από την επίθεση, η Microsoft δεν έχει ανακοινώσει αν θα δώσει κάποια έκπτωση.

Για όλους τους υπόλοιπούς θα δώσει κωδικούς για 10% έκπτωση σε αγορά παιχνιδιών που θα ανακοινώσει μέσα στον Ιανουάριο. Να πούμε ότι, το 2011 η Sony μετά από πολύ πιο σοβαρή επίθεση που είχε δεχτεί, έδωσε δωρεάν παιχνίδια και εκπτώσεις τους χρήστες της.

sony compensates pen users, Sony, επανορθώνει για την επίθεση στο PSN μέσα στις γιορτές

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στεφουκος

Το xbox live πολύ μπροστά έχω και τα δύο και έχω πλήρη γνώμη η σονυ με ένα καλό μηχάνημα και χάλια Live είναι δεύτερη για μένα φέτος μόνο xboxone

Φώτης

Ότι είπε ο απο πάνω!!!Xbox one!!!!!

Κωνσταντίνος

Και οι δύο οι απο πάνω είναι καμένοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.