Sony Ericsson PlayStation Phone, Αυτό θα είναι το PSP 2;

Λέτε να είναι αληθινό; Το engadget πάντως δείχνει να πιστεύει στις φωτογραφίες που απεικονίζουν αυτό που ονομάζεται PlayStation phone και αναφέρεται σε πληροφορίες που μιλούν για λειτουργικό σύστημα Android 3.0 Gingerbread, επεξεργαστή 1GHz και ειδικό application store της Sony για να κατεβάζουμε games. Ο συντάκτης του άρθρου στυαρώνει τα δάχτυλά του και το περιμένει ακόμα και μέσα στο 2010.

, Sony Ericsson PlayStation Phone, Αυτό θα είναι το PSP 2;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
takis1994

ενδιαφερον δεν λεω….αλλα το ανδροιδ δεν θα εχει πορους?ελπιζω να ειναι smooth τα games!Q!

Dimitris

Ο μοναδικός λόγος για να αφήσω το Desire… όχι τόσο για να παίζω παιχνίδια, αλλά για να στηρίξω εμπρακτα την προσπάθεια αυτή

giannis

για να το λέει το engadget που συνήθως δεν πέφτει έξω μάλλον κάπως έτσι θα είναι.Απο κεί και πέρα εμένα δεν με εντυπωσιάζει σαν ιδέα και δεν νομίζω πως θα πήγαινα ποτέ σε τέτοια συσκευή

Solon

Και η Sony λοιπόν full για Android! Τo 2011 θα είναι η χρονιά της πλήρης επικράτησής του από ότι φαίνεται.
Προσωπικά πιστεύω πως αν η συσκευή είναι ικανοποιητικά γρήγορη σε σχέση με τα υπόλοιπα smartphones θα κάνει θραύση. 2 συσκευές σε μία και μάλιστα με την ποιότητα της Sony!
Είναι φανερό πάντως πως η Sony διέρρευσε επίτηδες τις σχετικές πληροφορίες σε μια προσπάθεια να μετριάσει τις εντυπώσεις από τα πολυδιαφημισμένα Win7 που υποστηρίζουν Xbox live.
Αν ανακοινώσουν κυκλοφορία της συσκευής μέσα στους επόμενους 3 με 6 μήνες θα καταφέρουν να αποσπάσουν αρκετούς υποψήφιους αγοραστές από τα Win7.

tolis

Αμα παιζει τα games οπως το PSP και εχει και τα games που εχει το PSP τοτε θα το παρω σιγουρα!!! AWESOME!!!!

lazaros

Επειδη εχω και το psp και το pspgo δεν νομιζω οτι εαν ειναι ετσι το Psp2 θα περπατησει και εξηγουμαι:
1)Δεν θα το παρουν τα “κοροιδα σαν εμενα” που αγορασαμε πολλα παιχνιδια σε umd δισκους.Εγω το pspgo το βρηκα σε προσφορα 135 ευρώ σφραγισμενο ,το ειχε το carefoure της Λαρισας(2 κομματια) και το πηρα ξεροντας οτι θα μπορεσω να το μεταπωουλησω στην ιδια τιμη αφου το δοκιμασω.Μαπα το καρπουζι ,μικροτερη οθονη πιο δυσκολο στο χειρισμο και το οτι δεν επαιζε τα γνησια παιχνιδια…..ετσι εφαγε σουτ!!!!!!!!!!!!!
2)Εαν θελει να πετυχει οπως οι σειρες psp 1000 ,2000 ,3000 θα πρεπει να εχει μεγαλη οθονη ,αρα γκουμουτσα το κινητο.
3)Εδω η sony εκαψε τα xperia x10 που τα αφηνει ακομη με android 1.6 και μας λενε θα εχει το android 3.Ρε δεν πανε να πνιγουνε λεω εγω.Εαν βγει ετσι αυτο το εκτρωμα τοτε θα αποκτησει και αγοραστικη αξια το παλιο καλο μου psp1000 και το psp2000 που εχω.

angelos

Δεν μπορούσαν να βγάλουν τίποτα χειρότερο ?

Giati?

Τι άλλο θα ζήσω να δω Θεέ μου….υβρίδιο smartphone-PSP….Έλεος!

mike

ρε παιδια ελεοςςς!!!!! ουτε το 2012 δεν παιζει να το βγαλει η σονυ…..χαχαχα που παει ξεβρακωτη στα αγκουρια???? τι παιχνιδια μπορει να παιξει με τον ελεινο qualcom 1ghz ΧΩΡΙΣ GPU?????????? εδω σερνονται τα παιχνιδια με 3d γραφικα στα desire χαχαχα πλακα εχουν…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.