Το Sony NGP είναι το όνειρο του developer

Όταν η Sony δηλώνει ότι έχει μάθει πλέον από τα λάθη που έκανε με το PSP, και δεν θα τα επαναλάβει με το ΝGP, δεν αναφέρεται μόνο στην απήχηση του συστήματος στους καταναλωτές αλλά και στη δουλειά των developers. Και φαίνεται πως αυτό το μεγάλο στοίχημα αρχίζει να το κερδίζει με το καλημέρα, αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις σε πρόσφατο event παρουσίασης του φορητού σε developers στην Αγγλία.

, Το Sony NGP είναι το όνειρο του developer

Σύμφωνα με ανεπίσημες δηλώσεις, το Sony NGP είναι «το όνειρο του developer», με τη Sony να κάνει επιτέλους αυτά που ζητούν οι δημιουργοί εδώ και χρόνια. Το dev kit είναι απλούστατο στο στήσιμο και στη χρήση, τα touch controls αφήνουν εξαιρετικές εντυπώσεις, και προσφέρονται διευκολύνσεις για cross-platform ανάπτυξη τίτλων σε PS3 και NGP. Εντύπωση προκαλεί επίσης η δύναμη του φορητού, το οποίο μπορεί να τρέχει το WipEout HD σε 60 frames το δευτερόλεπτο, χωρίς συμβιβασμούς. Είναι γεγονός ότι οι περισσότερες εταιρίες ποτέ δεν αντιμετώπισαν σοβαρά το PSP, και γι αυτό έχει ευθύνη η Sony. Φαίνεται όμως πως με τον διάδοχό του η κατάσταση θα είναι αρκετά διαφορετική. To NGP αναμένεται στο τέλος της χρονιάς.

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι εχει περασει η εποχη των συσκευων που ειναι αποκλειστικα για παιχνιδια. Η ταση ειναι συσκευες που συνδυαζουν πολλες λειτουργιες. Δεν ειναι βολικο να κουβαλας το NGP για παιχνιδια και ενα smartphone για κλησεις οταν με το δευτερο μπορεις να εχεις και εξαιρετικα παιχνιδια. Μια συσκευη αρκει για ολα

Nektarios

Σωστος !!Απο 4” οθονη και πανω ολα ειναι νοικοκυρεμενα !!

Οικονόμου Βαγγέλης

Τρεχει σε android η μου φαινεται?

REDODIN7

@Anastasios-Antonios Toulkeridis το αν το NGP δεν κάνει κλήσης δεν το ξέρουμε ακόμα ίσως η εταιρίες κινητής βγάλουν κάποια πακέτα αφού το ΝGP έχει 3G αν πάλι όχι υπάρχει και το Skype 🙂

fotis

δεν νομίζω να βολεύει το σχήμα του για χρήση σαν κινητό τηλέφωνο

John

Ολα καλα με το νεο PSP αλλα εχω 2 βασικες αποριες: 1) Σε τι θα χρησιμευει το πισω κομματι αφης, γιατι κατα την αποψη μου δεν προκειται να το χρησιμοποιησει κανενας και 2) Με την μνημη τι θα παιζει ? γιατι δεν εχουν πει τιποτα ακομα απο οσο ξερω. Οσο για τα παιχνιδια που λες κ. Anastasie-Antonie Toulkeridi, μεγαλη διαφορα τα παιχιδια και το Gameplay στο PSP και στα κινητα

thanos

@ John
Για την πρώτη ερώτηση δες το video https://www.youtube.com/watch?v=Z5AkjLwqm6I

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.