Sony: Δεν δίνει συμβατότητα με παλαιότερους τίτλους στο PS4

Πριν από λίγες μέρες, κατά τη διάρκεια της E3, η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα φέρει backwards compatibility για τα παιχνίδια του Xbox 360 στο Xbox One. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι κάτοχοι τίτλων για το Xbox 360 θα μπορούν απλά να βάλουν το παιχνίδι στο Xbox One και να απολαύσουν την συλλογή των παιχνιδιών τους.

Αυτό έκανε αρκετούς να σκεφτούν ότι η Sony μπορεί να ετοιμάζεται να δώσει την δική της απάντηση στην Microsoft, κάνοντας το ίδιο για το Playstation 4. Ωστόσο τα νέα είναι δυσάρεστα για τους fans του PS4 καθώς ο Shuhei Yoshida, επικεφαλής του διεθνούς τμήματος της Sony Computer Entertainment, απέκλεισε το ενδεχόμενο.

Ο Yoshida σχολίασε λέγοντας ότι “τα νέα για το backwards compatibility είναι αρκετά ενδιαφέροντα και η τεχνολογία για να γίνει αυτό εφικτό, είναι πολύ απαιτητική”. Παρόλα αυτά αναφέρει ότι η Sony δεν θα αλλάξει την προσέγγισή της: “I don’t think we will change our approach. The PlayStation 4 doesn’t have backward compatibility”.

Sony: Δεν δίνει συμβατότητα με παλαιότερους τίτλους στο PS4, Sony: Δεν δίνει συμβατότητα με παλαιότερους τίτλους στο PS4

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
saliva

Ζώα!!!!

dimitris_vl

Και ειχαμε μια ελπιδα…..

Ο αρχοντας της πατατας

ΧΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ
Microsoft ftw!

KillerChris

ετσι κι αλλιως το ps4 δε μου γεμιζε το ματι από την αρχη

tarif16

ας προσεχαν….θα πουλαγαν καμια κονσολα παραπανω!

mpampis13

εκει στην sony καλυτερα να προσεχουν γιατι περα απο την αδιαφορη E3 που δεν παρουσιασαν τιποτα αξιολογο, εχουν και την αποτυχια του ps vita που δεν το υποστηριξαν, και εγω psfan ειμαι απο ps1 εποχες μονο το ps4 μου λειπει και σκοπευα να το παρω, αλλα δεν ξερω το σκεφτομαι… παντως το xbox one αυτη την στιγμη ειναι πιο vfm κονσολα.

Nx

Ναι να ρίξει τα μούτρα της και αντιγράψει την MS …όσο για το vita είδαμε και την MS με το kinect ποσό ασχολήθηκε…

Δημήτρης

Δεν είναι βλακες εκεί στη sony(εκτός του τμήματος mobile) 😛 . έχουν τμήμα μάρκετινγκ με @@ και θα προχωραγαν άμεσα σε παρόμοια κίνηση για να φέρουν την κόντρα πάλι μόνο στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Υπάρχει μια μεγάλη διάφορα όμως εδώ. Ή ms μπόρεσε εύκολα να το κάνει γιατί 360 και xbone είναι pc like κονσόλες με την ίδια αρχιτεκτονική. Ή sony έχει θέμα όμως λόγω του cell που χρησιμοποίησε στο ps3. Ούτε τα πιο Βαρβάτα pc builds που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά δεν έχουν την επεξεργαστική ισχύ για να τον εξομοιώσουν σωστά χωρίς να κρεμάνε. Και ζητάμε να το κάνει αυτό το ps4; Γι αυτό σου λέει ότι είναι πολύ δύσκολο. Γιατί ουσιαστικά θα χρειαστεί το κάθε παιχνίδι του ps3 να το κάνουν port με έναν πολύ μεγάλο όγκο δεδομένων να εγκαθίσταται στον σκληρό ακόμα και αν το έχεις σε physical μορφή. Όλοι θα θέλαμε να έχει bc αλλά…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.