Sony PlayStation Vita 3G και Vodafone

Η Vodafone και η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ανακοίνωσαν τη σύναψη συνεργασίας, με την οποία η Vodafone Ελλάδας, αποτελεί τον προτιμώμενο πάροχο συνδεσιμότητας 3G για το νέο PlayStation Vita (PS Vita), στην Ελλάδα. Με τις ταχύτητες και κάλυψη που προσφέρει το δίκτυο της Vodafone, οι χρήστες του PlayStation Vita (PS Vita) με Vodafone 3G θα μπορούν να απολαμβάνουν μια υπέροχη εμπειρία όπου και αν βρίσκονται.

Το μοντέλο PlayStation Vita (PS Vita) με Vodafone 3G θα διατίθεται από το δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών της Sony Hellas, με κάρτα SIM της Vodafone, ώστε οι χρήστες του να μπορέσουν να απολαύσουν αμέσως την εμπειρία του social gaming εν κινήσει. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν επίσης, τη δυνατότητα να προμηθευτούν το μοντέλο PlayStation Vita (PS Vita) με Vodafone 3G, απευθείας από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone, αλλά και από το online κατάστημά της. Επιπλέον, οι πελάτες της Vodafone θα λάβουν ένα κωδικό κουπονιού PlayStation Network για λήψη του παιχνιδιού αγώνων ταχύτητας, με οχήματα αντιβαρύτητας WipEout 2048, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση από το PlayStation Store.

Η υψηλή ποιότητα του δικτύου της Vodafone ενισχύει την εμπειρία του mobile gaming και θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες του PlayStation Vita (PS Vita) με Vodafone 3G να αναμετρηθούν με τους φίλους τους και με παίκτες από ολόκληρο τον κόσμο. Χάρη στην υποστήριξη 3G και Wi-Fi, οι χρήστες μπορούν να είναι συνεχώς συνδεδεμένοι με τον κόσμο του PlayStation και τους συμπαίκτες φίλους τους, μέσω των εγκατεστημένων εφαρμογών gaming και κοινωνικής δικτύωσης που προσφέρει το σύστημα PlayStation Vita (PS Vita).

Με την εφαρμογή “near” του PlayStation Vita (PS Vita), οι χρήστες θα μπορούν να ανακαλύπτουν τα παιχνίδια που παίζουν άλλοι χρήστες PlayStation Vita (PS Vita) γύρω τους. Η εφαρμογή ”near” καθιστά δυνατές ποικίλες λειτουργίες gaming βάσει της τοποθεσίας, όπως αυτή του «gifting», με την οποία οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται και να αφήνουν εικονικά αντικείμενα, όπως προσωποποιημένα μηνύματα και εικόνες, σε διάφορες τοποθεσίες που έχουν επισκεφτεί.

Ακόμη, οι χρήστες μπορούν να κρατήσουν επαφή με τους φίλους τους, όπου κι αν βρίσκονται, χάρη στο “Party”, μία προεγκατεστημένη εφαρμογή στο PlayStation Vita (PS Vita), η οποία παρέχει στους χρήστες δυνατότητες επικοινωνίας κατά τη διάρκεια διαδικτυακών παιχνιδιών ή περιήγησης στο Διαδίκτυο. Οι χρήστες του PlayStation Vita (PS Vita) με Vodafone 3G θα μπορούν επίσης να μένουν συνδεδεμένοι και να ενημερώνουν την κατάστασή τους στο παιχνίδι μέσω των αντίστοιχων εφαρμογών για το Facebook, το Twitter και το FourSquare.

Σύμφωνα με τον κ. Χριστόφορο Σαραγά (Senior Manager της Sony Europe Limited, d.t. Sony Hellas): «Με το social gaming και τη συνδεσιμότητα να αποτελούν την “καρδιά” του PlayStation Vita (PS Vita), είναι σημαντικό να συνεργαστούμε με έναν κορυφαίο πάροχο, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι οι χρήστες θα απολαύσουν εμπειρία 3G υψηλής ποιότητας. Η συνεργασία μας με τη Vodafone θα επιτρέψει στους χρήστες του PlayStation Vita (PS Vita) στην Ελλάδα να βρίσκονται διαρκώς συνδεδεμένοι στο PlayStation Network, με τους φίλους και τα αγαπημένα τους παιχνίδια, οπουδήποτε και εάν βρίσκονται».

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Vodafone συνεργάζεται με τη Sony και δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές, να απολαμβάνουν, εκτός από τις πρωτοποριακές λύσεις επικοινωνίας του δικτύου Vodafone, και μοναδικές στιγμές mobile gaming. Μέσα από τη νέα μας συνεργασία με τη Sony, αλλά και τις απεριόριστες δυνατότητες του δικτύου μας, με την εκτεταμένη κάλυψη 3G που παρέχει, προσφέρουμε στους καταναλωτές αξιόπιστη εμπειρία mobile gaming, οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή», δήλωσε o κ. Σπύρος Σίδερης, Terminals Senior Manager της Vodafone Ελλάδας.

Τα μοντέλα PlayStation Vita (PS Vita) (WiFi) και PlayStation Vita (PS Vita)με Vodafone 3G και Wi-Fi θα διατίθενται από το δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών της Sony Hellas, καθώς και τα καταστήματα Vodafone.

, Sony PlayStation Vita 3G και Vodafone

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis Tsagkarakis

κίνηση ματ πιστεύω της Voda σε αυτό το θέμα… μια χαρά!!!

bonamin

Δηλαδή εμείς που το αγοράσαμε απο αλλού δεν θα μπορούμε να βάλουμε Sim της Vodafone μέσα με τα ίδια προνόμια; Λογικά θα μπορούμε.

Nickolas

Νομίζω πως για κάποιον που έχει κάποιο κινητό με δυνατότητα wifi hotspot είναι περιττή η έκδοση 3g, άλλωστε όλοι παίρνουν μαζί πάντα και το κινητό τους, άσε που έχει και 50 ευρώπουλα παραπάνω. Το μόνο καλό είναι οτι δίνει δώρο και ένα παιχνίδι, αν και νομίζω οτι η προσφορά που έχει το Πλαίσιο με την έκδοση wifi, μαζί με το uncharted και μία κάρτα μνήμης των 8gb στα 289 είναι πολύ πιο συμφέρουσα.

Dark_Zompie

Πρωσοπικα εγω λεω να τσιμπισω 3G/WI-FI απο Vodafone

Dark_Zompie 7

Αυτος Παλι Πανω Με Το Ονομα Μου Ποιος Ειναι? Ο.ο…. Εγω Περιμενω Να Πεσει Τιμη Τουλαχιστον 50 η 100 Ευρω

geoper2

lol για το παραπάνω ^^ ωραίο το κάνανε πάντως και εγώ που δεν είμαι τρελός gamer θα το έπαιρνα. Αλλά 3g και online gaming ?? Δεν θα φευγουν λίγο εύκολα τα δεδομένα?

Κώστας

Δε γουστάρω να παίζω με μετρημένα Mb στο Network..Βάλε εκεί το WiFi σου και ρίξε όσο παιχνίδι θέλεις..Ίσως η άποψη μου να είναι λίγο Σπίτι και PS3 αλλά αφού μου δίνει και η Sony τα περιθώρια να το λέω θα το λέω..

Ας σημειώσουμε εδώ πώς όλοι μας με αυτή την Portable συσκευή οι πιο πολλές ώρες που θα αφιερώσουμε σ’αυτήν θα είναι στο σπίτι..Και έγω θέτω αυτό το ερώτημα: Γιατί να πάω να δώσω τόσα λεφτά για αυτό το “οθονάκι” και να μην τα δώσω στο PS3 με όλες τις στοιχειώδεις ανέσεις που μου παρέχει (διάσημους τίτλους, απολαυστική οθόνη, κλασσικό κι’ωραίο Gamepad).

Βασίλης Ταγαράκης

Εγώ το έχω παραγγείλει, το only wifi,και πιστεύω είναι χαμάρα να πας να δώσεις παραπάνω χρήματα για το 3g γιατί τα mb θα τα τρώει πάρα πολύ γρήγορα. Απλά κάνε hot-spot το κινητό σου! Επίσης όλα σχεδόν τα μαγαζιά δίνουν πολύ πιο συμφέρουσες προσφορές με το only wifi σε σχέση με το wifi+3G !!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.