Sony PlayStation Vita, Θα αποκτήσει flash player;

Ωραίο και εντυπωσιακό το νέο φορητό Sony PlayStation Vita (Ελλάδα έρχεται 22 Φεβρουαρίου) όμως έχει αρκετές ελείψεις. Κάποιοι που ήδη έχει τύχει να το χρησιμοποιήσουν αναφέρουν ότι δεν μπορούν να αναπαράγουν αρχεία βίντεο Full HD 1080p ενώ κάποιοι άλλοι κάτοχοι υπολογιστών Mac λένε ότι το PS Vita δεν επικοινωνεί με αυτούς για μεταφορά αρχείων.

Ανάμεσα σε όλα αυτά η Sony σκέφτεται να χρυσώσει το χάπι με την ενσωμάτωση flash player στον browser του PS Vita. Το Sony PlayStation Vita αναμένεται σε δύο εκδόσεις με 3G και μόνο Wi-Fi.

, Sony PlayStation Vita, Θα αποκτήσει flash player;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κυριάκος Σβάρτς
Stavros

Δεν μπορώ να πιστέψω πως μια τόσο δυνατη συσκευή δεν μπορεί να αναπαράγει 1080p αυτο με το flash δεν με πολυενδιαφέρει αν υποστιρίζει html5

Sotos73

Κώστα κυκλοφόρησε Αμερικη το psvita???
Μήπως κανείς λάθος??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.