Sony PS3 super slim, Το νέο PS3

To φημολογούμενο εδώ και μήνες PS3 super slim είναι και επίσημα γεγονός. Η κονσόλα ονομάζεται απλά “νέο PS3” και έχει ανανεωμένη εμφάνιση (αυτή που είχαμε δει σε φωτό που διέρρευσαν το καλοκαίρι) και μικρότερες διαστάσεις από τους προκατόχους του. Το νέο PS3 θα βγει σε δύο εκδόσεις: μία 500GB πακέτο με το FIFA 13 και τιμή 300 ευρώ, και μία με 12GB flash memory και τιμή 230 ευρώ.

Επειδή οι κάτοχοι του 12GB πιθανότατα θα θέλουν περισσότερο χώρο, θα μπορούν να τσιμπήσουν τον επίσημο εσωτερικό σκληρό δίσκο 250GB που θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με την κονσόλα ή να συνδέσουν έναν SATA 2.5 ιντσών με χρήση του επίσημου στηρίγματος τοποθέτησης. Το νέο PS3 500GB βγαίνει 28 Σεπτεμβρίου, ενώ το 12άρι βγαίνει 12 Οκτωβρίου.

Έξι χρόνια μετά, η επίσημη τιμή της κονσόλας παραμένει πολύ πιο πάνω από όπου έπρεπε να είναι. Αμετανόητη η Sony (όπως και η Microsoft με το 360).

, Sony PS3 super slim, Το νέο PS3

, Sony PS3 super slim, Το νέο PS3

, Sony PS3 super slim, Το νέο PS3

, Sony PS3 super slim, Το νέο PS3

, Sony PS3 super slim, Το νέο PS3

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas P.

😉 κομπλε!!
Μπροστα εκει στα κουμπια on/off μοιαζει πολυ με το ps2

ΘΑΝΑΣΗΣ

Mωρε μια χαρα ειναι αυτο, αλλα να δουμε ποτε θα βγουν οι κονσολες επομενης γενιας 🙂 (ps4, xbox 720…)

DrGreem

Πανέμορφο, αλλά η τιμή τσιμπημένη.. :/

Μάριος

Το “νεο” PS3 γινεται θεμα, το πραγματικα νεο WiiU(με οργασμο πληροφοριων,παιχνιδιων,τιμων,trailer τις τελευταιες μερες) περνα στα αζητητα….

Ξερω ξερω, στην Ελλαδα ζω… Εδω παιζουμε μονο οτι γραφει Sony και πινουμε μπαφους παιζοντας pro :/

xperiakias

και πολυ καλα κανουμε κυριοι!!! μονο SONY!!!!:)

anαστ

Βλακειες ακου σουπερ σλιμ θα μου πει κανεις τις διαφορες εκτος απο την εμφανιση που δν με νοιαζει; Και τους περισσότερους δεν τους νοιάζει εκτός και αν το θέλουν μόνο για να λένε ότι έχουν το καινούριο πσ3 και ότι είναι πιο κομψό δεν ξερό δεν το έψαξα ιδιαίτερα το θέμα αλλα γενικότερα και η τιμή του είναι ξεφτίλα

Γιώργος Κ.

anast το καινούργιο μοντέλο είναι 20% μικρότερο και 25% ελαφρύτερο από το σημερινό. Τώρα δε νομίζω να έχουν κάποια άλλη διαφορά.

Νικος

πιστευω οτι ειναι μια καλη ευκαιρια για να τσιμπησουμε το νεο ps3 ειτε το προυγουμενο ps3 slim (σε ανταγωνιστικη τιμη) οσοι εχουν ξεμεινει απο κονσολα για τους κλασσικους γνωστους λογους…
ελπιζω το νεο ps3 να εχει χαμηλοτερη καταναλωση…αν γνωριζει κανεις να μας διαφωτισει λιγο.

argyris

αν καποιος δεν εχει κονσολα ειναι πολυ καλη προταση το play super slim! αλλα ακομα καλυτερη ειναi το xbox 360 με κανα 100 ευρω περιπου πιο κατω!!!!

veteran

Ρε παιδιά δεν είμαι κάτοχος πσ3 και σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά το παλιο όμως γιατί πιστεύω ότι είναι πολύ ομορφότερο από κάθε σλιμ. Ξέρετε που μπορώ να το βρω σε καλή τιμή?

Chris

Παιδιά συγνώμη που θα σας στεναχώρησε αλλα για να βγάζει τωρα η Sony καινούργια έκδοση παει να πει οτι θα κάνουμε μαύρα ματια να δουμε το ps4. Έλεος πια αν σκεφτείτε ποσο μπροστα σε γραφικά ειναι οι καινούργιοι υπολογιστές . Παει γερασε κι αυτο το καψερο.

ΓΙΑΝΝΗΣ

Ενδιαφέρομαι για μια καινούργια κονσόλα. Αξίζει να πάρω PS3 ή να περιμένω για το PS4;

kotsios1998

εγω λεω να περιμενεισ για το PS4 ή και το νέο XBOX

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.