Sony PSP2 aka NGP, Δείτε το gameplay του Uncharted

Δείχνει να ξεφεύγει πολύ η φάση φορητό gaming με τη νέα portable κονσόλα Sony NGP. Το PSP2 αν προτιμάτε καλύτερα, με τετραπύρηνο επεξεργαστή ARM Cortex-A9, PowerVR SGX543MP4+ GPU (Graphics Power Unit), οθόνη αφής 5 ιντσών τεχνολογίας OLED, 3G, Wi-Fi n και Bluetooth δείχνει το μέλλον και μας ενθουσιάζει για το τι αναμένουμε…

Sony PSP2 aka NGP
CPU: ARM Cortex-A9 quad-core
GPU: SGX543MP4+
Οθόνη: 5 ίντσες, OLED, 960×544 pixels, 16 εκ. χρώματα, capacitive, multi-touch
Rear touch pad Multi touch pad (capacitive type)
Cameras Front camera, Rear camera
Sensors Six-axis motion sensing system (three-axis gyroscope, three-axis accelerometer), Three-axis electronic compass
GPS, Wi-Fi n, 3G, Bluetooth

Σε αυτό το live demonstration video δείτε να παίζουν το παιχνίδι Uncharted. Άλλοι τίτλοι που θα διατεθούν με την κυκλοφορία του Sony NGP είναι: Wipeout, Killzone, LittleBigPlanet, Resistance, Hustle Kings, Hot Shot Shots Golf και τα αποκλιεστικά Little Deviants, Reality Fighters και Gravity Daze.

, Sony PSP2 aka NGP, Δείτε το gameplay του Uncharted

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

πάντως σαν hardware στην αρχή εντυπωσιάστηκα αλλά αν σκεφτούμε ότι θα βγει περίπου το Σεπτέμβρη που λογικά τα διπυρηνα tablets θα είναι μια πραγματικότητα δεν είναι και κάτι τόσο τρομερό. Βέβαια όλο το cpu είναι dedicated για παιχνίδια και τρέχει ένα ελαφρύ xmb.
Πάντως αυτό με το touchpad δε με συγκλόνισε αλλά μπορεί και να έχει καλή εφαρμογή στα παιχνίδια.Επίσης γιατί είναι τόσο δύσκολο στη sony να αποδεχτεί ότι το analog πρέπει να είναι πιο ψηλά; Είναι τυχαίο πως το gamepad του xbox360 θεωρείται ότι πιο άνετο υπάρχει;
Επίσης στο analog από δεξιά προβλέπω μεγάλο πρόβλημα χρήσης μιας και τα κουμπιά είναι από πάνω αλλά λογικά το δεύτερο analog θα είναι συμπληρωματικό οπότε ίσως και να μην υπάρξει σοβαρό πρόβλημα.
Πάντως χρόνος υπάρχει για να επανασχεδιαστεί η τοποθέτηση των μοχλών αν και το θεωρώ απίθανο να κάνει κάτι τέτοιο η sony

kostas black

den 3erw paidia ela egw trelathika!!! para poli kalo!! kali kataskevi foveres litourgies!! ama vgei k ligo poio noris tha einai korifi!!dld kata ionio ioulio ekei tha kanei foveres polisis!! an k exw mia aporia tha pernei karta sim>?? dld tha litourgi k san kinito gt to 3g me problimatizi ligo!!???

Paris

τρομερό.

tom

exei 3g ?

alex

αρχίζω να πιστεύω στα εξωγήινα όντα

twood

τα πάντα όλα!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Αυτο μαλιστα , ειναι πραγματικη παιχνιδομηχανη…Και μπορει να κανει και αλλα χιλιαδυο πραγματα…Οταν θα κυκλοφορησει απορω αν συναχισουν να υπαρχουν ανθρωποι που θα δινουν ενα σορο λεφτα για να παρουν τις i-βλακειες που υποτιθεται κοντραρονται τις γνησιες παιχνιδομηχανες…

giorgos

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ..

Βαγγέλης

Ok το touch στην οθονη, αντε να φαω και το gyro. Αλλα το sensitive back το θεωρω λιγο αχρηστο εως πολυ. Δηλαδη αν εισαι στην σκαλα θα χαιδευεις το play2 σου μεχρι να αναψει; η απλα θα πατησεις το πανω;

Το αριστερο joy θα πρεπει να μεταφερθει στην θεση του σταυρου αλλα δεν θα το κανουν για λογους ομορφιας

Spiros

Σε λίγο θα πρέπει να το βουτάμε στο νερό για να περάσουμε μια πίστα με νερό 😛

Marios Basileiou

Πωππωωω!!Μπραβο παντως εκαναν καλη δουλεια!!Τωρα ολα τα πιτσιρικια θα το θελουν!και όχι μονο 😛 αν και η τελευταία μου φορητή παιχνιδοκονσόλα ηταν το gameboy τωρα μας εβαλες φωτια:P ή εκτος και αν βγαλουν και τιποτα tablets το ιδιο καιρο με τους τετραπιρυνους αν και τους βλεπω να ερχονται στο τελος του χρονου,μην σας πω και τον επομενο!!

Alan

Είναι τέλειο… Μάλλον θα το πάρω όταν βγει… Έχουμε καιρό ως τότε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.