Sony: Δεν θα μειώσει την τιμή του PS4 για να ανταγωνιστεί το Xbox One

To PlayStation 4 είναι τεράστια επιτυχία για τη Sony καθώς χάρη στα έσοδα από την κονσόλα καταφέρνει να ισοσταθμίσει τη χασούρα από τα smartphones. To PS4 έχει καταφέρει να κερδίσει το παιχνίδι των πωλήσεων σε σύγκριση με το αντίστοιχο Xbox One της Microsoft. H Microsoft κατάφερε να αντεπιτεθεί με την μείωση τιμών μέσα στις γιορτές αλλά η Sony δεν ένοιωσε να απειλείται.

Από τότε που κυκλοφόρησε το PS4 η Sony επιμένει στην τιμή των 399 δολαρίων. Από την άλλη το Xbox One αρχικά ήρθε με τιμή 499 δολάρια λόγω του Kinect, στη συνέχεια η Microsoft αποφάσισε να το διαθέσει χωρίς Kinect και έφτασε στην τιμή της Sony. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, αλλά έκοψε κι άλλο την τιμή για να είναι πιο ανταγωνιστική απέναντι στο PS4.

Ωστόσο, η Sony δεν έχει σκοπό να προχωρήσει σε κάποια μείωση τιμής. Ο CFO Kenichiro Yoshida κατά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων απάντησε σε σχετική ερώτηση ότι γνωρίζει τι προσπαθεί να κάνει η Microsoft με τη μείωση της τιμής, αλλά η Sony δεν σκοπεύει να ρίξει την τιμή για να την ανταγωνιστεί.

Όπως φαίνεται η Sony είναι σίγουρη ότι μπορεί να ανταγωνιστεί το Xbox One ακόμη και με την τιμή των 399 δολαρίων και προσπαθεί να προωθήσει την κονσόλα της μέσω free game downloads κλπ.

sony ps4 price, Sony: Δεν θα μειώσει την τιμή του PS4 για να ανταγωνιστεί το Xbox One

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

To ps4 κακά τα ψέματα έχει φύγει έτη φωτός προστά στις πωλήσεις.Απο μόνο του αυτό δε λέει τίποτα όμως για μένα απ τη στιγμή που το έχω να σκονίζεται σε σχέση με το xbone όπου το τσίμπησα συνεταιρικά με ένα φιλαράκι και το κατα ευχαριστιέμαι.Το δουλέυουν πολύ το πράγμα με τα updates εξελίσσοντας την εμπειρία και προσπαθόντας να κλείσουν την ψαλίδα των επιδόσεων(έρχονται και τα w10 me dx12),έχει φοβερή τιμή μετά απο ένα χρόνο κυκλοφορίας,καλύτερη ροή κυκλοφορίας exclusives που αξίζουν και μη ξεχνάμε το απίστευτο gamepad.Το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνει σφαγή το 15.Αντεπιτίθεται η sony με βομβαρδισμό κυκλοφοριών,αναμένουμε και από την άλλη μεριά παιχνιδάρες και θα γίνει μάχη μέχρι τελικής πτώσης.Ελλάδα βέβαια μόνο ps4 δέ το συζητάμε.Yπάρχει απίστευτος funboyσμος εδώ και όλοι πάνε καρφί sony πρίν κάν όπως και να χει.

Nickolas

Δεν υπάρχει λόγος να κατεβάσει η Sony την τιμή του PS4 με τέτοιες πωλήσεις. Από την άλλη η Microsoft έχει “πλάτες” και μπορεί να κατεβάσει τις τιμές του xbox ακόμη και αν έχει χασούρα.
Πάντως προσωπικά με βάση τα πακέτα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα μάλλον θα πήγαινα προς xbox one, με 400 ευρώ σου δίνει περισσότερα, συν όπως έγραψε και ο Δημήτρης πιο πάνω θα γίνει και αναβάθμιση σε windows 10 οπότε θα τρέχει και αρκετές εφαρμογές.
Πάντως με όλα αυτά τα παιχνίδια που έρχονται μακάρι να είχα τα χρήματα να πάρω όλες τις κονσόλες και το wii u εννοείται, έρχεται το νέο Zelda μη ξεχνιόμαστε 🙂

Genesis

το ps4 αυτή τι στιγμή είναι κορυφή δεν πιάνεται αλλά το xbox one έχει κάτι το οποίο σε τραβάει τα win 10 dx12 και κάποια παιχνίδια όπως halo που ξεχωρίζουν βέβαια στην Ελλάδα όπως είπε ένας φίλος πας ps4 ούτε που σου περνά από το μυαλό για κάτι άλλο. άλλα ο καλός ο gamer τα κοιτάζει όλα 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.