Steam Controller, Το χειριστήριο της Valve

Τον Σεπτέμβριο του 2013 η γνωστή στους περισσότερους gamers Valve ανακοίνωσε ένα χειριστήριο που θα συνόδευε το νέο της λειτουργικό σύστημα βασισμένο σε Linux, SteamOS. Αυτό to χειριστήριο δεν είναι άλλο από το Steam Controller, με 11 κουμπιά στην πρόσοψή του και δύο trackpads, όχι πολύ ξεχωριστά από αυτά που έχουν οι περισσότεροι φορητοί υπολογιστές.

Φυσικά αυτοί που παρακολουθούν την Valve μπορεί να έχουν ξαναδεί αυτή την (τελική)έκδοση στα Developer Days βίντεο που εμφανίστηκαν στο κανάλι της εταιρείας στο youtube πριν από μερικές εβδομάδες. Σήμερα όμως ήταν η μέρα που το χειριστήριο αποκαλύφθηκε επίσημα στο κοινό.

H Valve είχε περάσει από πολλές αναθεωρήσεις το Steam Controller, μερικές με οθόνη αφής ή και τρίτο trackpad, πριν καταλήξει σε αυτή, την τελική του μορφή.

Εσάς πως σας φαίνεται το νέο χειριστήριο; Θα σας ενδιέφερε η πρόταση της Valve ή προτιμάτε πιο “συμβατικές” λύσεις όπως τα χειριστήρια του XBOX και του PS4;

Steam Controller, Steam Controller, Το χειριστήριο της Valve

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τομ

Ομορφο και high tech να δουμε αν θα βολευει κιολας.

alexandros κ

για το συγκεκριμένο δεν ξέρω αλλά εμένα προσωπικά απο xbox και ps3 με βολεύει απίστευτα του ps3.του xbox μου φαίνεται πολύ βαρύ και “άβολο” στο χέρι.και αυτό πάντως μεγάλα χερούλια φαίνεται πως έχει και δεν ξέρω για το touch(trackpad) αν είναι πιο βολικό σε σχέσει με τα αναλογικά…….μακάρι να είναι όντως καλό και αν ναι να το γυρίσουν και οι άλλες εταιρίες προς αυτή τη κατεύθυνση.

Jim

Επιτελους!βαρεθηκαμε το διπλο sony-microsoft……………

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Steam Valve

H Valve ανακοίνωσε το Steam Deck OLED με βελτιωμένη οθόνη και διάρκεια μπαταρίας

Η Valve ανακοίνωσε το Steam Deck ΟLED, την νέα αναβαθμισμένη έκδοση της φορητής κονσόλας, που θα γίνει διαθέσιμη τις επόμενες ημέρες.

Games AI Valve

Valve: Μπλόκο στα παιχνίδια με στοιχεία ΑΙ που παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα

Από την περασμένη εβδομάδα κυκλοφορούν πληροφορίες ότι η Valve αρνιόταν να δημοσιεύσει παιχνίδια με περιεχόμενο που δημιουργήθηκε από ΑΙ.

Games Steam

Steam: Πλέον μπορείτε να δοκιμάζετε δωρεάν τα παιχνίδια – Πρώτος τίτλος το Dead Space

Το Steam κυκλοφορεί μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει την προσφορά δωρεάν δοκιμών περιορισμένου χρόνου για τα παιχνίδια.

Internet Steam Valve

Steam: Μπορεί πλέον να μεταφέρει παιχνίδια μέσω του τοπικού δικτύου

Εάν έχετε εγκαταστήσει ένα παιχνίδι στο pc σας και θέλετε να το παίξετε σε άλλο μηχάνημα, μπορείτε να το μεταφέρετε από τη μία συσκευή στην άλλη χωρίς να κάνετε εκ νέου λήψη αρχείων.