Street Fighter IV Trophy στη Fnac

Η Fnac διοργανώνει έναν ακόμη διαγωνισμό gaming και προσφέρει πλούσια δώρα στους τρεις καλύτερους παίκτες που θα αναμετρηθούν στο πιο δυναμικό videogame, το StreetFighter IV. Την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Μαρτίου, τα καταστήματα της Fnac στο The Mall και τη Γλυφάδα θα υποδεχθούν, στο πιο μαχητικό Trophy όλων των εποχών, τους φίλους του StreetFighter IV, οι οποίοι θα διαγωνιστούν αποδεικνύοντας τις μαχητικές τους ικανότητες.

, Street Fighter IV Trophy στη Fnac

Ειδικότερα, οι προκριματικοί αγώνες θα διεξαχθούν ταυτόχρονα στα δύο καταστήματα την Παρασκευή 27 Μαρτίου από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και το Σάββατο 28 Μαρτίου από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, ενώ ο τελικός από τον οποίο θα αναδειχθούν οι νικητές θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα της Fnac στο The Mall το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 5.30 το απόγευμα.

Από την αναμέτρηση αυτή οι τρεις καλύτεροι «μαχητές» θα κερδίσουν, ο πρώτος μια κονσόλα Xbox360 Arcade και ένα παιχνίδι StreetFighter IV, ο δεύτερος ένα παιχνίδι StreetFighter IV και ένα συλλεκτικό χειριστήριο StreetFighter και ο τρίτος ένα παιχνίδι StreetFighter IV.

Η υποβολή των συμμετοχών ξεκίνησε ήδη από την Τρίτη 10 Μαρτίου, στα καταστήματα της Fnac, στο The Mall και τη Γλυφάδα.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Fnac

Fnac, Αποχωρεί από την ελληνική αγορά η γαλλική αλυσίδα

Την αποχώρησή της από την Ελλάδα αποφάσισε αιφνιδίως η γαλλική αλυσίδα Fnac μεταβιβάζοντας τα δύο βασικά της καταστήματα στο The Mall Αthens και στη Γλυφάδα στην Public. H Fnac, σε κοινοπραξία με τον Όμιλο Μαρινόπουλου, εγκαινίασε το πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα στο εμπορικό κέντρο The Mall στο Μαρούσι στις 16 Νοεμβρίου 2005.

Μικρά νέα Fnac

Επισκεφτήκαμε το νέο Fnac στο Μοναστηράκι

Μητροπόλεως 80, δίπλα από την πλατεία Μοναστηρακίου εκεί βρίσκεται το νέο κατάστημα Fnac και αύριο έχει εγκαίνια με δυνατές προσφορές. Σήμερα το μεσημέρι άνοιξε τις πύλες του για τους δημοσιογράφους και δεν έχασα την ευκαιρία να κάνω ένα tour στο κατάστημα. Εντυπωσιάστηκα από την ποικιλία Apple προϊόντων, ναι εκεί θα βρείτε τους νέους iMac και […]

Καταστήματα Fnac

Fnac | Νέο κατάστημα στη Γλυφάδα

Συνεχίζοντας το επενδυτικό της πρόγραμμα στην ελληνική αγορά, η γαλλική πολυεθνική αλυσίδα ειδών τεχνολογίας και πολιτισμού Fnac ανοίγει το δεύτερο κατάστημά της στην Αθήνα, την άνοιξη. Το νέο κατάστημα θα λειτουργήσει στις αρχές Απριλίου στη Γλυφάδα, επί των οδών Σ. Καράγιωργα 4 & Λαζαράκη. Θα στεγαστεί σε κτίριο τεσσάρων επιπέδων, συνολικής επιφάνειας 2.000 τ.μ.

Games Fnac

1ο Ευρωπαϊκό Τουρνουά Videogame Fnac

Το μεγάλο ευρωπαϊκό τουρνουά για την ανάδειξη των καλύτερων gamers σε κονσόλα XBOX 360 που διοργάνωσε η Fnac, ολοκληρώθηκε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στη Ρώμη, όπου οι δεκατρείς καλύτεροι παίκτες από επτά ευρωπαϊκές χώρες συναντήθηκαν για να αναμετρηθούν στο αγαπημένο σε μικρούς και μεγάλους Pro Evolution Soccer 6.