Με νέα γραφικά το νέο Razer Blade

Πολύ πιθανόν να θυμάστε το Razer Blade, ένα από τα λεπτότερα gaming laptop της αγοράς. Κάποια από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι οθόνη ανάλυσης 3200×1800 pixels, γραφικά της Nvidia, εξαιρετικά λεπτό αλουμινένιο σκελετό και πληκτρολόγιο υψηλής ανταπόκρισης της Razer.

Τώρα η εταιρία ανακοινώνει τη νεότερη έκδοση του Blade η οποία έχει αναβαθμιστεί με τον καινούριο CPU της Intel και νεότερα γραφικά της Nvidia. Πιο συγκεκριμένα στο νέο Blade θα βρείτε τον τετραπύρηνο Intel Core i7-4720HQ CPU στα 2.6GHz και Nvidia GeForce GTX 970M γραφικά με 3GB GDDR5 VRAM και 16GB DDR3L RAM, σε αντίθεση με τα παλαιότερα 8GB. Οι επιλογές για SSD είναι στα 128GB, 256GB ή 512GB και την ίδια οθόνη αφής multi-touch 14 ιντσών τεχνολογίας IGZO με ανάλυση 3200×1800 pixels.

Το laptop έχει βάρος 2 κιλα και πάχος 18 χλστ. Η νέα τιμή ξεκινά από τα 2.199 δολάρια Αμερικής και μπορείτε να το αποκτήσετε είτε μέσα από το Razer Store είτε από το Microsoft Store.

The new Razer Blade, Με νέα γραφικά το νέο Razer Blade

Πηγή

Χριστίνα Μόραλη

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear CES 2023 featured RAZER

CES 2023 – Leviathan V2 Pro: Η ηχόμπαρα της Razer προσαρμόζει τον ήχο 3D με βάση τη θέση του κεφαλιού σας

Η Razer αποκάλυψε την ηχόμπαρα για PC Razer Leviathan V2 Pro με beamforming τεχνολογία, η οποία διαθέτει κάμερα υπερύθρων που μπορεί να ανιχνεύσει πού βρίσκεται ο χρήστης σε πραγματικό χρόνο και προσαρμόζει τα 3D beams ήχου για να βελτιστοποιήσει τον ήχο που φτάνει στα αυτιά του.

Games PlayStation PlayStation 5 RAZER

Η Razer παρουσιάζει το χειριστήριό της για το PS5 – Δεν μοιάζει ιδιαίτερα όμορφο

Η Razer αποκάλυψε το δικό της επαγγελματικό χειριστήριο PS5 και δεν φαίνεται να εντυπωσιάζει το κοινό, είναι ογκώδες χειριστήριο με ιδιαίτερα υψηλή τιμή, κρύβει όμως μία εντυπωσιακή τεχνολογία.

Gear Gaming RAZER Tablet

Το Razer Edge είναι ένα ισχυρό tablet για παιχνίδια στο cloud

H Razer παρουσίασε ένα νέο Android tablet ειδικά κατασκευασμένο από την αρχή για gaming στο cloud, με την ονομασία Razer Edge και διατίθεται σε δύο παραλλαγές, ένα μοντέλο WiFi 400 $ και ένα μοντέλο 5G αποκλειστικό της Verizon.

Gear RAZER USB-C

Razer: Λανσάρει ανεμιστήρα ψύξης MagSafe RGB για τηλεφωνα Android και iPhone

Το “Razer Phone Cooler Chroma” είναι ένας ανεμιστήρας ψύξης συμβατός με MagSafe που τροφοδοτείται από USB-C, με φωτισμό Chroma RGB της Razer.