Παίξτε μπάλα και… ξύλο με το Pure Football

Η Ubisoft ανακοίνωσε την είσοδό της στην κατηγορία των παιχνιδιών ποδοσφαίρου με το Pure Football. Το παιχνίδι δίνει έμφαση στο θέαμα, στην ένταση και στις μάχες σώμα με σώμα που χαρακτηρίζουν τον βασιλιά των σπορ. Γκολ και… ξύλο με λίγα λόγια. Κάμερα αλά third-person shooter σε παιχνίδι ποδοσφαίρου; Ω ναι, και μάλιστα δεν είναι το μόνο ενδιαφέρον στοιχείο του Pure Football.

, Παίξτε μπάλα και… ξύλο με το Pure Football

Ο τίτλος διαθέτει ομάδες των πέντε, 230 από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου και 17 θρύλους, 17 εθνικές ομάδες, δυνατότητα δημιουργίας του δικού σας παίκτη, τοπικό multiplayer για έως τέσσερα άτομα, online για δύο, καθώς και leaderboards. Δείτε το πρώτο trailer του παιχνιδιού παρακάτω και τις πρώτες εικόνες εδώ. Θυμίζει πολύ το FIFA Street, έτσι; Το Pure Football αναμένεται τον Μάιο.

Πηγή: Game 2.0

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

Για ποιά κονσόλα προορίζεται όμως;Πάντως καλή φάση φαίνεται .Θα ήθελα να του κάνω ένα test drive!

Terminator

Αν και επίσημα δεν έχουν πει ακόμα, λογικά είναι για PS3 και Xbox 360.

techfans.gr

Εγω νομιζω και για PC!

kostas

Ανυπομωνω να το δοκιμασω ! Αμα εχει και ελληνικες ομαδες ( και ολυμπιακο με παναθηναΪκο μονο δε με χαλαει) πιστευω οτι θα αξιζει.

Anonymous

vgainei kai gia pc
an 3erei kaneis pou to poulane twra as kanei ena sxolio na pei p t vrhke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kostas

Υπαρχει στο multirama. Η τιμη του κειμενεται 40 ευρω για ps3 ( φτηνο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.