Παίξτε το UEFA Euro 2012 στο… FIFA 12!

Άργησε λίγο να το ανακοινώσει η ΕΑ λόγω του φρέσκου FIFA Street, αλλά επιτέλους το επίσημο παιχνίδι του UEFA Euro 2012 είναι γεγονός. Μόνο που αυτή τη φορά, δεν μιλάμε για ξεχωριστό τίτλο, αλλά για… expansion του FIFA 12! Το Euro 2012 αναπαράγει όλο το δράμα και τον ενθουσιασμό του επίσημου τουρνουά με τις 53 εθνικές ομάδες, τα οκτώ επίσημα στάδια, καθώς και όλη τη φαντασμαγορία και την ατμόσφαιρα της διοργάνωσης.

Μπορείτε να αγωνιστείτε online για την εθνική υπερηφάνεια και δόξα της αγαπημένης σας χώρας εναντίον αντίπαλων εθνών στη φάση των ομίλων, να προχωρήσετε μέσω των νοκ-άουτ αγώνων και τελικά να διεκδικήσετε τον τίτλο. Επιπλέον, μια live υπηρεσία μεταφέρει στο παιχνίδι πραγματικές καταστάσεις και εικόνες, τόσο από τα προκριματικά, όσο και από όλη την διάρκεια του Εuro 2012, επιτρέποντάς σας να ξαναζήσετε δραματικά στιγμιότυπα, με προκλήσεις βασισμένες σε πραγματικούς αγώνες. Οι προκλήσεις σας επιτρέπουν να κερδίζετε πόντους εμπειρίας και να ανεβαίνετε επίπεδα στο προφίλ σας στο EA Sports Football Club.

Το Euro 2012 θα βγει στις 24 Απριλίου ως digital download για το FIFA 12 σε PS3, Xbox 360 και PC, με τιμή ~20 ευρώ/ 1800 MS Points/ 2500 FIFA Points. Πολύ σωστή κίνηση να βγει ως expansion.

, Παίξτε το UEFA Euro 2012 στο… FIFA 12!

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
chris0v

σιγα υπαρχει και στο pro με το wehellas patch

νακος

@chris0v
αλλο προ αλλο φιφα… και αλλο wehellas patch αλλο euro 2012… σκεψου λογικα;)

Tomy

Φίλε τι μας λες τώρα για προ τo ΦΙΦΑ δεν υπάρχει από θέμα γραφικών και real impact engine απλά…

νακος

@Tomy +1

θανος

@tomy+1

chris0v

@νακος
ιδιοι αγωνες (δλδ ομιλοι – νοκ αουτ) αλλα δωρεαν και @Tomy η Konami υπερτερει στο τομεα των γραφικων και το λεω επειδη εχω και τα 2

Alex

Καμια σχεση το ενα με το αλλο ομως??? το φιφα ειναι πολυ μπροστα απο τ προ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games FIFA Gaming

EA Sports: Μαντικές ιδιότητες για το FIFA 23 – Προέβλεψε τη νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Για ακόμη μία φορά η EA Sports και πιο συγκεκριμένα το FIFA κατάφεραν να προβλέψουν το νικητή του Μουντιάλ στο Κατάρ, την Αργεντινή του Lionel Messi.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.