Unreal Engine 4, Απίστευτη δύναμη [games]

H έκθεση video games E3 κλείνει με τον καλύτερο τρόπο: την παρουσίαση της Unreal Engine 4. Απολαύστε το εντυπωσιακό tech demo και στη συνέχεια το dev walkthrough, και γνωρίστε το νέο, θαυματουργό «εργαλείο» της Epic, που θα φέρει την επανάσταση στην ανάπτυξη βιντεοπαιχνιδιών. Γιατί η Unreal Engine 4 δεν έχει στόχο μόνο να προσφέρει τρελά γραφικά, αλλά ακόμα καλύτερα να διευκολύνει και να επιταχύνει τη διαδικασία ανάπτυξης.

Περιττό να πούμε ότι, αν τα next-gen παιχνίδια έχουν οπτική ποιότητα ανάλογη (ακόμα και λίγο κατώτερη) του tech demo, θα είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι κι ας μην είναι τα PS4 και Xbox Next τα σούπερ-ντούπερ τέρατα δύναμης. Δείτε και πείτε μας γνώμη!

, Unreal Engine 4, Απίστευτη δύναμη [games]

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Ωραία πράγματα, όντως εντυπωσιακό, αλλά αν δεν είναι καλό το gameplay δε πα να έχει το παιχνίδι τα καλύτερα γραφικά, δε θα έχει σημασία.

Λουκάς

Θα συμφωνήσω απόλυτα…το gameplay φτιάχνει παιχνίδια τα αλλα είναι λεπτομέρειες,έχουμε δει πολλα παραδείγματα με τεράστια επιτυχία.(βλέπε WoW)

nord γιωργος

:O

Δημήτρης Χαλάτσης

Έχει να λιώσει πολύς κόσμος. Χαχα! Τα πιτσιρίκια θα ξεχάσουν τι θα πει έξω… 😀

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Gaming iPhone Netflix

Netflix: Σχεδιάζει την χρήση του iPhone ως χειριστήριο για τα παιχνίδια

Το Netflix εργάζεται σε μια λειτουργία που θα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το iPhone σας για να ελέγχετε παιχνίδια στην τηλεόρασή σας, σύμφωνα με μια νέα αναφορά από το Bloomberg.

Smartphones Apple Gaming iOS

Οι gamers της Apple μπορούν να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια

Οι κάτοχοι συσκευών iOS και οι συνδρομητές του Apple Arcade, μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια καθώς το 8BitDo έχει ενημερώσει τους ελεγκτές τρίτων κατασκευαστών.

Games Gaming Microsoft

H ΕΕ επιθυμεί την ολοκλήρωση της συμφωνίας Microsoft και Activision

Η ετοιμότητα της Microsoft να προσφέρει συμφωνίες άδειας χρήσης σε ανταγωνιστές είναι πιθανό να ικανοποιήσει τελικά τις αντιμονοπωλιακές ανησυχίες της ΕΕ σχετικά με την εξαγορά της Activision Blizzard.

Games Gaming

Η EA κλείνει το Apex Legends Mobile

Το Apex Legends Mobile γνώρισε μεγάλη επιτυχία για την EA και το Respawn, αλλά φαίνεται ότι η πρόσφατη μείωση των κερδών και η αδυναμία για παροχή νέου περιεχόμενου οδηγεί στο κλείσιμό του.